met behulp van een mesje op de juiste

Het mesje is het kleinste mes in uw set en het lijkt op een miniatuur koksmes. Het gebruik ervan is om fruit en groenten te schillen en ook om kleine en zachte items zoals een kiwi of een aardbei slice. Met behulp van de paring mes correct is belangrijk en het artikel hieronder zal uitleggen hoe.

De manier waarop het knippen mes wordt gehouden is belangrijk om het gebruik en de veiligheid. Greep het mes met de vingers van je dominante hand met een stevige grip die nog steeds voorziet in een aantal bewegingen. Houd het met het blad is naar u toe en laat je duim vrij.

Houd de schilmesje

Hoe u het item wordt gesneden te gaan is net zo belangrijk als hoe je het mesje vast te houden. Houd het item onderneming in de andere hand, zodat het rust in je handpalm of, als het item te klein is, door met uw vinger tips.

Houd de Item

Met behulp van de paring mes effectief vergt enige oefening, omdat het in eerste instantie zal voelen enigszins onhandig. Als je houdt het item te worden geschild, drukt u op het blad van de paring mes op het oppervlak. Rest de duim van je mes de hand op het item. Langzaam sleept het blad over het oppervlak in de richting van je duim, terwijl je uit de hand roteert het item.

Peeling met de schilmesje