met behulp van een omgaan zaag om hoeken te snijden

Een omgaan zaag is een instrument dat wordt gebruikt om speciale gewrichtshoeken genoemd Copes te maken. In staat zijn om Copes of hoeken snijden met een coping-zaag is makkelijk te doen, maar vereist enige oefening om voor u om de techniek van deze timmerman knie te krijgen.

Koop een Coping Saw

Een omgaan zaag kunnen worden gekocht bij een huis verbetering centrum of de hardware op te slaan voor minder dan 10 dollar. De zaag heeft een fijne blad van 20 tanden per inch, waardoor het de perfecte tool voor ingewikkelde houtsneden maakt. U moet begrijpen dat de zaag maakt een pull cut wanneer het blad afgekeerd van de handgreep en een push cut wanneer het blad is in de richting van het handvat. Probeer het aanpassen van het blad beide manieren om te zien welke is meer comfortabel voor u. Zodra u vast te stellen of het duwen en trekken is voor u, onderhouden het mes in de gewenste positie.

Praktijk Making Cuts

Oefen je biedt het hoofd op een stuk van de trim of oud hout. Plaats het omgaan zaag in een hoek van 45 graden en begin te duwen of over het hout trekken de zaag. Misschien wilt u het stuk hout klem op zijn plaats om het stabiel te houden. Je moet niet te veel druk uit te oefenen tijdens het snijden en niet betrokken zijn als de zaag knalt uit de snijlijn. Verplaats het en ga verder met de snijbeweging totdat je het hebt voltooid,. Oefenen op verschillende stukken tot je voelt voor de manier waarop je omgaan zaagsneden. Dit geeft je de nodige ervaring en maak je klaar om een ​​stuk hout gesneden.