ontstoppen van een bad drain: fouten te vermijden

Ontstoppen van een bad drain is een baan iedereen vroeg of laat doen. Hair, vuil en ander vuil kunnen komen te zitten in de afvoer, en uiteindelijk zal het water niet goed duidelijk of zelfs helemaal af te tappen. Ontstoppen van een bad drain is niet een moeilijke taak, maar er zijn bepaalde methoden in dienst te nemen en de dingen die je moet vermijden om ervoor te zorgen dat de taak goed te laten verlopen.

Commerciële drain reinigingsmiddelen zijn meestal een goede optie als het gaat om ontstoppen badkuip afvoeren. Sommige werken goed andere niet zo effectief. Het probleem is dat ze zoveel bevatten chemische stoffen, de agent te wassen in het water tafel en kan een negatief effect hebben op de kwaliteit van het water in een huis hebben. Sommigen kunnen zelfs de leidingen ze zouden moeten worden schoonmaken beschadigen.

Commerciële Drain Cleaning Agents

Het kan tot een uur voordat je het weet of ze al dan niet hebben gewerkt en heel vaak, deze materialen zelden bereiken wat ze beloven. U kunt meestal ontstoppen van een bad drain veel sneller dat het gebruik van reinigingsmiddelen.

plungers

Wanneer u een zuiger voor het ontstoppen van een bad drain gebruiken, verwacht niet dat het aan het werk op de eerste push. U het opbouwen van een vacuüm om de klomp in de leiding beweegt.

Slang

Je moet ook zeker zijn dat je met behulp van de juiste soort cup. Er zijn twee verschillende types beschikbaar. Een daarvan is ovaal en bestemd voor toiletten, terwijl de andere is rond van vorm om het ideaal voor wastafels en badkuipen te maken. Zorg ervoor dat u de ronde soort voor het ontstoppen van een bad drain.

Demontage van de Pijp

Niet over en duiken. Gebruik nooit meer dan 5 slagen voordat u de vacuümverpakking te breken en geven het bad een kans om uit te lekken. Als het bad niet weglopen, nog een paar keer te herhalen een paar proces. Houd in gedachten dat een plunjer een klomp niet altijd zal verschuiven.

Een slang kan een goed hulpmiddel zijn bij het ontstoppen van een bad, maar je moet weten hoe je het goed gebruikt. Er zijn slangen die zijn ontworpen voor tubs die veel dunner zijn dan degene die gebruikt zijn voor de toiletten zijn. Heeft een slang die is te groot of de kabel zal niet naar beneden gaan de pijp niet gebruiken.

Probeer niet te snel werken als u de kabel te voeden langs de pijp. U moet uw weg naar beneden geleidelijk voelen en zich bewust zijn van de manier waarop de leidingen kan draaien. Dit is essentieel bij het gebruik van een slang voor het ontstoppen van een bad. Verwacht niet dat de slang op de buis helemaal schoon op de eerste pass. Als de klomp dik is, het gaat om een ​​aantal passes moeten volledig duidelijk is.

Als er andere methoden niet voor het ontstoppen van een bad drain zal werken, moet u mogelijk de pijp uit elkaar te halen. Dit is een grote klus en je kunt niet gewoon doorgaan en neem de trap buiten. Je moet een emmer of pan eronder om het water dat uit zal komen te vangen of je gaat naar de vloer te genieten en eventueel leiden tot een lek in de vloer beneden.

Haast je niet van de baan en zorg ervoor dat u de hele klomp te verwijderen. Vergeet niet om de slang te vervallen de pijp om er zeker van te zijn dat er niet meer klompen in bewijs. Het is makkelijker om alles te doen in een keer in plaats van om te beginnen ontstoppen een bad afvoer voor een tweede keer.