oplossen van problemen met cilinderslot

Een cilinderslot is ook bekend als een “Yale” lock. Als je iemand bent die zoekt naar verhoogde huis, kantoor of persoonlijke bezittingen veiligheid en beveiliging, dan is de kans groot dat u waarschijnlijk installeerde een cilinderslot rond uw pand. Dit is een groot slot voor thuis of zakelijk gebruik omdat het zeer sterk, stabiel en relatief goedkoop voor de kwaliteit.

Een cilinderslot werkt heel eenvoudig. Er is een mechanisme tumblers die samen vergrendelen in de sluis. Het kan alleen worden geopend met een sleutel die tanden die overeenkomen met de set van tumblers perfect heeft. Hoewel dit is perfect voor huiseigenaren die willen hun eigendom veilig te houden, zal dit een heel groot probleem voor dezelfde huiseigenaren moeten ze er iets mis is met hun sleutel te vinden.

Cilinderslot Mechanism

Als het cilinderslot niet wordt geopend, de eerste steek de sleutel in het slot. Als de sleutel volledig draait, maar niet het mechanisme ontgrendelen, dan is de kans groot dat het slotmechanisme is gebroken. Je kan ofwel repareren cilinderslot zelf, als je de tools en de kennis die know-how. Zo niet, neem het mee naar uw lokale slotenmaker, of koop een nieuwe cilinderslot als de kosten van opening van de oude sluis is onbetaalbaar.

Problemen met de Lock

Als uw cilinderslot perfect werkt, kan het zijn gewoon dat er iets blokkeert het mechanisme binnen. Misschien stof- of vuildeeltjes, waarbij gebruik een draagbare föhn uitblazen de kleine deeltjes. Het kan ook te wijten zijn aan koude weer en water deeltjes vormen in kleine zakken van ijs in het slot. Nogmaals, een föhn groot in dit geval werken.

Als er niets mis is met het slot en het is perfect schoon, het kan alleen maar betekenen dat het probleem ligt bij de sleutel. Als de sleutel niet goed past, heeft niet de juiste lengte, of onjuist ingediend tanden kunt u problemen met het draaien van de sluis, of niet in staat om het helemaal te openen tegenkomen. Als dit het geval is, dan is de beste beroep is om terug te gaan naar de slotenmaker bij wie u gekopieerd of kocht het cilinderslot set en vervang de sleutel. Als de sleutel werkt, maar heeft een beetje een probleem draaien, injecteren wat siliconenspray of grafiet poeder in de lock mechanisme spiebaan te smeren. Op deze wijze kan de sleutel schuiven gemakkelijker.

Een constante frustratie voor huiseigenaren is wanneer een belangrijke kiekjes terwijl binnen het cilinderslot. Als dit gebeurt, dan kunt u schud de sleutel als het slot is een beetje los. Zo niet, dan krijgt een tang en voorzichtig grijpen de sleutel uiteinde en schuif hem langzaam uit. Niet ruw schuift omdat zij schade aan de binnenzijde van het slot kan veroorzaken.