oplossen van problemen met go kart engine: stationair problemen

Ga kart motoren kunnen 2 of 4 takt motoren of zelfs elektrische motoren. De meest voorkomende go kart motoren zijn 4 takt motoren. Deze winterharde werkpaarden kunt u jarenlang go karting plezier geven met een minimum aan onderhoud. Echter, soms moet je naar buiten het bereik van preventief onderhoud en omgaan met kleine probleempjes zoals stationair draaiende motor problemen. Hier zijn een aantal manieren om uw go kart motor stationair problemen oplossen.

Als je je go kart motor kan beginnen, maar het is niet stationair lang alvorens te stoppen, hier zijn een paar dingen die kunnen worden het probleem veroorzaakt

De motor start en stopt

Water in de benzine

Loose Spark Plug

Als u zonder problemen met het opstarten van uw go kart motor, maar de motor niet stationair draaien, maar stopt, er is een mogelijkheid dat het water uw brandstoftank zijn aangegaan. Water gemengd met benzine zal leiden tot een go kart motor te starten en dan stoppen. Als er tekenen van water kralen rond de onderkant van uw gas tank, moet u alle benzine drain uit je tank en de carburateur en opnieuw vullen met pure benzine. Controleer ook uw brandstof pet of tank voor lekken om ervoor te zorgen dat dit niet weer gebeuren.

Storing in de Stop Switch

Dirty Air Filter

De motor niet stationair draaien tot het is warm

Als het luchtfilter is verstopt raken met vuil, zal uw motor niet in staat zijn om voldoende lucht te tekenen en zal stoppen. Reinig uw luchtfilter regelmatig volgens het onderhoudsschema in de handleiding. Als het luchtfilter nat is, kan dit leiden tot een soortgelijk probleem.

Stationair te snel of langzaam

Als de bougie los zit of de draad die de bougie verbindt los is, kunt u soortgelijke problemen worden geconfronteerd. Dit kan ook optreden als de bougie slecht is gegaan. Vervang de bougie en controleer of als het goed zit. Draai ook alle draden die de bougie te sluiten.

De Go Kart Moves bij stationair toerental

Een storing in de stop-schakelaar kan ook leiden tot de motor te stoppen zodra het op standby wordt gezet. Vervang de stop-schakelaar en kijk of het probleem is opgelost.

Als de go kart motor zal alleen ledig nadat het is opgewarmd, kan het gaspedaal as worden versleten. Controleer de as om te spelen, en als het te groot is, moet u het gaspedaal as vervangen.

Als de go kart motor te snel of te langzaam stationair draaien, mag u niet in staat zijn om het stationaire toerental aan te passen. Dit dient te gebeuren bij stationair draaiende motor in de neutrale stand met behulp van de stelschroef. Als u niet zeker bent van de juiste RPM waarmee uw go kart motor moet stationair draaien, krijgen een monteur om u te helpen. het stationair toerental verkeerd instelt, kan de levensduur van uw go kart motor beïnvloeden.

Als de go kart begint te bewegen, terwijl de motor stationair draait, is dat een teken dat de koppeling is versleten. Het kan ook een indicatie van gebrek aan smering in de koppeling systeem. Soms is dit probleem treedt ook op wanneer de motor stationair toerental te hoog is ingesteld of wanneer de ketting te strak.