oplossen van problemen met go kart motor: stalling problemen

A Go Kart motor kan tegenwoordig zowel elektrisch of brandstof aangedreven zijn. Normaal gesproken in pretparken ze gebruiken elektrische Go Karts, omdat ze binnen kunnen draaien in een gecontroleerde omgeving, omdat ze geen rook uitstoten.

Het hebben van een brandstof aangedreven Go Kart motor is adequaat onderhoud om efficiënt te draaien. Stalling problemen voordoen in twee gevallen, ofwel problemen met de ontsteking of problemen in verband met brandstofinspuiting, of zelfs een combinatie van beide. Hoewel vandaag de dag veel van wereldklasse autofabrikanten produceren Go Kart motoren die je kunt kopen, normaal gesproken zou je een oude kleine motor vinden en omzetten in jezelf een Go Kart. Vaker wel dan niet, grasmaaier motoren. Bij het oplossen van problemen met uw Go Kart motor altijd onthouden om een ​​stap te gaan op een moment, want als niet, zul je eindigen met een heleboel verwarrende kleine motoronderdelen over de vloer.

Olie

Motorolie is van fundamenteel belang in een motor, dus dit zal regelmatig onderhoud nodig. Om de olie moet je de kraan in de buurt van de carburateur los te schroeven te veranderen, en reinig het gat naar het centrum met perslucht (gebruik een carburateur schoner als je wilt). Na dat te doen, controleer het oliepeil en voeg dienovereenkomstig. Er is geen noodzaak om zeer dure olie te gebruiken voor een kleine motor, alleen niet vergeten om het elke zo vaak veranderen.

Brandstof en luchtmengsel

Als de motor afslaan, controleer dan de lucht schoner en als het vuil is schoon met perslucht. Gespecialiseerde schoonmaakmiddelen kunnen ook worden gebruikt. Als de motor nog steeds afslaan, het probleem is de combinatie van lucht en brandstof de motor injecteren. Dit is een moeilijke taak om te herstellen, dus zoeken naar de hulp van een professionele om ervoor te zorgen de beste resultaten. Een ander probleem dat veroorzaakt stalling is wanneer er een storing in de brandstofpomp

Carburator en Spark Problemen

Indien dit laatste niet werkt probeer dan het demonteren van uw carburateur en schoon overal, als je denkt dat er sprake zou kunnen zijn van een brandstof en lucht mix probleem te inspecteren het dan heel voorzichtig, het schoonmaken van de kamers bij elke stap. Gebruik altijd geschikt gereedschap en een zachte aanraking om verdere schade te voorkomen. Terwijl opnieuw assembleren ervoor te zorgen dat alle aansluitingen stevig zijn bevestigd aan een vacuüm lek te voorkomen, want dit is vrij duur om achteraf te herstellen.

Elektrische componenten

Als de motor niet start na het controleren van al het bovenstaande, kan het probleem zijn dat er geen vonk. Dit is geen probleem, maar stalling is een veel voorkomend probleem, zowel in automotoren en kleine motoren dus hebben een aantal bougies handig voor het geval dat.

Kleine motoren hebben niet veel ingewikkelde elektrische onderdelen, maar als je niet goed thuis in de elektronica moet je de hulp van iemand die werkt, want je zult nooit erachter te komen wat er mis is met je motor te zoeken.

In het algemeen is altijd een goed werkende motor voor uw Go Kart en doe regelmatig onderhoud, want het is erg gevaarlijk als de motor afslaat tijdens het rijden op een aanzienlijke hoeveelheid van de snelheid. Vergeet niet om de veiligheid van apparatuur te gebruiken, zoals helmen, kniebeschermers etc om ervoor te zorgen dat er geen ernstige ongelukken gebeuren als gevolg van motorstoring.