oplossen van problemen met uw nat-droog stofzuiger

Net als elke mechanisch apparaat, zal er momenten zijn dat je problemen met uw nat-droog vacuüm zullen tegenkomen. Als je dat doet, raak niet in paniek. Voor alles wat je weet, een object kan gewoon worden binnen zitten of bepaalde onderdelen werden niet aangesloten, en je had al weggegooid zij denken dat het al was gegaan gebroken. Voor het doen van zo’n overhaaste acties, is het het beste dat een probleem te achterhalen en de nat-droog vacuüm om uit te vinden zijn ware toestand.

Het belangrijkste ding om te doen wanneer uw stofzuiger tekenen van problemen is om de zak of de cilinder te controleren. Het wordt aanbevolen dat men het legen voordat het zelfs vol. Hierdoor kan efficiënter helpen de machine-functie. Wanneer uw machine niet wordt gespannen met zijn werk, het is meer waarschijnlijk langer duren. Na het legen van de container, controleer dan of uw stofzuiger is in staat op te halen en te zuigen in vuil beter dan het deed.

Controle van de Wet-Dry Vacuum

Er zijn tijden dat uw stofzuiger zal falen te zuigen in vuil, zelfs als uw motor draait prima en je tas leeg is. Het probleem kan misschien liggen op de slang zelf, als iets wellicht dat de opening. Schakel de stofzuiger en verwijder de slang. Controleer of er iets is het blokkeren van de slang met behulp van een stok of een bezemsteel, dan duwen door de slang. Als de slang blijkt uit verstopping, moet hij in staat om gemakkelijk te halen vuil. Als je nat-droog stofzuiger maakt gebruik van een borstel, zet het apparaat ondersteboven en opstijgen haren en andere materialen die vasthouden aan de borstel.

Een problematische Hose

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen met de nat-droog vacuüm is een gebroken riem. Het zou geen probleem voor lang, want vervanging door een nieuwe is eenvoudig. Gewoon schroef de afdekplaat achter de borstel van uw stofzuiger en kijken of de band is nog steeds in perfecte staat. Als het lijkt te zijn tekenen van slijtage of het is los komen te zitten, haal de oude riem en vervang deze door een nieuwe. Plaats gewoon het ene uiteinde in de aandrijfas en de andere op de groeven van het penseel. Plaats terug de borstel en draai het een paar keer om te controleren of de band goed is geïnstalleerd.

Broken Riemen

Als het gaat om elektrische problemen, zal je zeker een handleiding voor deze ene nodig hebben. Vervang versleten draden door een nieuwe, maar zorg ervoor dat de juiste draden zijn aangesloten op de juiste aansluitingen. Dit zal zijn waar de handleiding zijn rol zal spelen. Als u niet zeker bent met wat je aan het doen bent, het huren van een ervaren persoon in plaats of anders kunt u meer schade doen om uw stofzuiger in plaats van het krijgen van het terug in zijn perfecte staat.

De Wet-Dry Vacuum gaat niet aan

Als geen van deze dingen werkt, kan het tijd om uw nat-droog stofzuiger te vervangen door een nieuwe.