piepende remmen het oplossen van problemen

Piepende remmen kan zeer gevaarlijk zijn als ze niet worden gediagnosticeerd en gefixeerd in een korte kader van tijd. Het piepen je hoort van de remmen kan worden veroorzaakt door een aantal dingen, maar het zal gewoonlijk het gevolg van leeftijd. Er zijn eenvoudige manieren om deze ruis te stoppen en ontvang een extra huur van het leven uit je auto remmen.

De eerste en meest voor de hand liggende manier om piepende remmen op te lossen is om te kijken naar hen. Vaak remmen piepen omdat een klein object of opbouw van vuil waardoor de remmen te slijpen. Gebruik een krik op elke hoek van de auto verhogen lob tegelijk. Hiermee kun je genoeg ruimte om te schuiven onder de auto en neem een ​​kijkje op de binnenkant als de buitenkant van het wiel. Kijk om te zien of de remschijven worden belemmerd of dat er wat puin onder het lichaam van de auto waardoor de remmen aan te scherpen kunnen zijn.

Kijk

Neem elk wiel van uw voertuig op zijn beurt. Dit zal u toelaten om een ​​goede blik op de remblokken en remschijven te krijgen. Deze onderdelen van de rem kan worden onder het stof of vuil. Dit zal wrijving veroorzaken wanneer de remmen te malen en het zal een hoge toon piepend geluid te produceren. De eenvoudigste oplossing is om een ​​soort WD40 spray en deze delen van de rem te reinigen. Dit zal hen smeren en de grip aanzienlijk verminderen. Levering de band af van elk wiel zal ook helpen om remblokken nader te inspecteren.

Verwijderen

Een reden voor de piepende remmen kan de remklauw bouten, die te strak kunnen zijn. U kunt deze door het verlaten van de auto omhoog en door middel van een reeks algemeen gebruik sleutels. Maak aanpassingen aan de bouten als ze te strak en draai ze omhoog als ze te los. Gepiep kan op deze bouten omdat ze ofwel niet goed beveiligd of bedekt met vuil. Reinig ze met dezelfde spray. Deze bouten zal gemakkelijk op te merken, omdat ze zijn de twee grootste bouten in de buurt van het remmechanisme op een wiel.

remklauwbouten

Soms piepende remmen zal een geluid te maken, omdat de onderdelen van de rem zijn te oud. Kleine groeven kunnen worden weergegeven op de rotor en de remblokken. Wanneer lucht ontploffing door middel van deze onderdelen wanneer een auto vertraagt, deze groeven creëren van een cirkel, die een fluitend geluid te produceren. De manier om dit te stoppen is de rotor of de remblokjes zelf te vervangen of met de auto naar een garage te hebben dit gedaan.

vervangingen

Je moet blijven uw remmen smeermiddel reservoir gevuld. Controleer het niveau van de vloeistof tussen de maximale en minimale regels. Bijvullen als het onder het minimum lijn. De rem smeermiddel houdt de remblokken van slijpen, die een piepend geluid evenals grote schade aan de remblokken zou veroorzaken. Regelmatige smering vermindert de kans op verhoogde wrijving en groeven verschijnen.

rem Glijmiddel