probleemoplossing ac thermostaat

Een AC thermostaat die niet werken kan ongelooflijk vervelend. Er zijn een aantal problemen die de AC thermostaat kan veroorzaken, inclusief weigeren om de airconditioner te schakelen en helemaal niet laten de geprogrammeerde instelling. Deze problemen zijn vaak de oorzaak van call-outs voor airconditioning technici, tegen hoge kosten en tijdverlies, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Als u een paar eenvoudige home improvement vaardigheden, en de handleiding van uw AC thermostaat bij de hand, dan door het volgen van een aantal zeer eenvoudig regels, je moet in staat zijn om uw airconditioning unit van problemen met helemaal geen problemen.

Als uw airco unit niet gaat branden helemaal niet, dan moet je de thermostaat te controleren. Schakel de stroom op de muur voor het doen van een onderzoek. In de eerste plaats ervoor zorgen dat er stroom naar de thermostaat, zowel door het controleren van de bedrading levering aan, en ook door het vervangen van de batterijen. Probeer de stroom weer in. Als er niets gebeurt, zet dan de stroom uit en ga verder. Het volgende wat je moet doen is om te controleren of de thermostaat is schoon, en dat het niet defect is. Dit laatste kan worden gedaan door het draaien van de stroom op, het instellen van de thermostaat, en kijken als het gaat door de moties.

Stap 1 – AC gaat niet aan

Een ander belangrijk probleem met een defecte thermostaat is de temperatuurregelaar. Als u het vinden dat de airco unit is het maken van de ruimte te koud, ondanks de thermostaat te hebben geprogrammeerd om een ​​passend niveau, moet u controleren of de thermostaat correct werkt. Enerzijds met de voltmeter waarborgen dat de juiste hoeveelheid spanning bereiken van de thermostaat. Zo niet, dan kunt u het kalibreren door het verwijderen van de thermostaat cover, het lokaliseren van de ampère, en het instellen van het naar de fabriek aanbevolen instelling, zoals beschreven in de handleiding. Een AC-unit zal de ampère instelling te vinden op de laatste fase van de instructies van de handleiding van vereisen. Een ander probleem kan zijn dat de thermostaat niet horizontaal, waardoor de temperatuurmeter in goed zijn uitgelijnd. Gebruik een waterpas om de uitlijning te controleren en aanpassen als het niet synchroon lopen.

Stap 2 – hoger is dan of niet bereikt Programmeren

Vuil in de AC thermostaat is een van de meest voorkomende oorzaken van problemen, zodat een goede methode probleemoplossing gewoon reinigen van de thermostaat. In de eerste plaats zorgen voor de stroom wordt uitgeschakeld, en verwijder het deksel van uw thermostaat. Zoek de bimetaal spoel binnen, en borstel het stofvrij met een zachte borstel, zoals een schoensmeer borstel. Draai het lichaam van de thermostaat, en bestrijk de bovenkant en de montageplaat. Gebruik een stuk papier voor het reinigen, bekend als bond papier, om het vuil tussen de contacten te verwijderen. Controleer of er geen stof en vuil op een ander deel van de thermostaat, en vervolgens opnieuw te installeren. Schakel de stroom weer aan, en programmeer uw thermostaat voor uw gewone koeling eisen, dan wachten om te zien of je het oplossen van problemen heeft gewerkt.

Stap 3 – Thermostaat Needs a Clean