reparatie basics zijkant van de band

Bandventiel reparatie is iets wat de meeste autobezitters overlaten aan professionals, en met goede reden. Hoewel het mogelijk is om een ​​band zijwand te lossen, sommige deskundigen zijn huiverig om dit project te bevelen als een doe-het-zelf-activiteit.

Als u merkt dat uw banden moeten worden gerepareerd op de zijwanden, kunt u in de verleiding komen om dit project in je eentje te voltooien. Maar dit wordt niet aanbevolen voor een belangrijke reden: het maakt niet werken meestal. Terwijl u in staat zijn om aan te sluiten op het gat, de structuur van een zijwand is anders dan andere banden gebieden. De zijwand moet bewegen in meerdere richtingen, die meer druk veroorzaakt op de band onderdelen. Zelfs als de band zijwand is bevestigd, zeggen de experts is er een grote kans dat de band zal breken en exploderen toch.

Waarom moet je niet oplossen Tire Sidewalls

Sommige monteurs zeggen dat ze kunnen opknappen zijwanden, maar dit is nog steeds een moeilijke taak. Idealiter, die met gebroken zijwanden moet gewoon de plaats van de band, in tegenstelling tot repareren. De reparaties zijn gewoon niet beschouwd als betrouwbaar en effectief te zijn. Zelfs als de lijm van een professionele reparatie zijwand bezit, is geen permanente oplossing. Plus, je weet niet wanneer de lijm zou kunnen besluiten om uit te geven. Dat gezegd hebbende, een boot is een manier waarop een zijwand kan worden vastgesteld, maar dit is het best overgelaten aan een professional.

Wie kan Fix Sidewalls

Een schoen is een groter stuk rubber materiaal binnenkant van een lekke band kan worden geplaatst. Dit rubber is aan de binnenkant bevestigd en het helpt om de buis van de band te beschermen. Echter, dit proces vereist opstijgen van de volledige band en zelfs dan zal de boot niet eeuwig duren. De boot kan niet op zijn plaats te verplaatsen, waardoor de band kwetsbaarder te zijn. Voor sommigen is dit te arbeidsintensief van een proces om een ​​monteur volledig of aan te vullen op hun eigen.

The Boot Fix

In plaats van het kopen van een nieuwe band te helpen vervanging van de versleten band zijwand, kan een gebruikte band een kosteneffectieve manier om uw auto veiliger te maken zijn. Echter, net als bij elk gebruikt item, de kwaliteit kan verdacht zijn. Je weet maar nooit wanneer een gebruikte band gaat worden aan het einde van hun normale levensduur. Een nieuwe band is altijd de beste keuze voor de band stabiliteit.

gebruikte banden

Sommige grotere band winkels zijn in staat om te malen uit het rubber van de binnenkant van de band en het creëren van een sterke patch om de zijwanden sterk te houden. Echter, deze werkwijze kostbaar en is wederom geen lange termijn optie. Voor dit soort reparatie, wil je een ervaren winkel met een bewezen track record van succes met hun methode te vinden.

vulkaniseeradditieven Tires

Het repareren van een zijkant van de band is niet altijd aan te raden, vooral voor degenen zonder garage ervaring. Maar je kunt deze zijwanden repareren als je professionele hulp aan uw kant.

Noodzaak van nieuwe banden? Eenvoudig vergelijken merken en types met onze banden Buyer’s Guide.