soorten ladegeleiders: een gids

Ladegeleiders kan de functionaliteit van de kabinetten in keukens en andere gebieden te verhogen met veel opslagruimte, terwijl waardoor ze aanzienlijk gemakkelijker te gebruiken. Tevens herbergt een aantal ladegeleiders is de mogelijkheid om de lade gesloten rustig en met zeer weinig inspanning glijden.

Voor het kiezen van de juiste lade schuif voor uw toepassing, moet u de lade diepte, montage configuratie en de hoeveelheid gewicht je lades moet houden weten. Drawer dia’s worden over het algemeen gekenmerkt door twee kenmerken: het gewicht classificatie en speciale montage ontwerpen.

Lichte dia’s zijn ontworpen om de schouder tot 75 lbs. Lichte objectglaasjes worden meestal gebruikt in huishoudelijke toepassingen zoals keukens waar meerdere laden in een kast geplaatst.

Medium-duty dia’s hebben een gemiddeld gewicht capaciteit van 120 pond. Ook gebruikelijk in huishoudelijke toepassingen, medium-duty slides worden gebruikt waarbij zwaardere items zoals potten en pannen moeten worden opgeslagen.

Heavy-duty slides te houden tussen de 100 en 500 pond. en zijn bedoeld voor grote opslagdoeleinden hetzij in de keuken, garage of bureau.

De tweede indeling van de dia’s in onze lade gids is de specialiteit glijbaan, die wordt geleverd in 4 types, afhankelijk van hoe de lade wordt geplaatst.

Side-mount dia’s zijn de meest veelzijdige op het gebied van uitbreiding, duurzaamheid en draagvermogen. Side-mount dia’s zijn gemonteerd op de zijkanten van de laden en op de kast kant interieurs. Populair in keukens en andere toepassingen, aan de zijkant gemonteerde dia’s zijn eenvoudig te installeren en te zorgen voor een brede visuele weergave van de inhoud wanneer de lade wordt geopend.

Side-mount onderzijde slides zijn aangebracht op de ladeprofiel bodems en de corpuszijde interieurs. Terwijl de installatie is eenvoudig, de zijkant gemonteerde dia biedt slechts een beperkt beeld van de inhoud in de lade.

Center-mount dia’s zijn gemonteerd onder de lade centra en zijn bedoeld voor extreem lichte toepassingen. Eenvoudig te installeren, in het midden mount-dia’s hebben de voorkeur wanneer de lade zelf is licht van gewicht en is voorzien van het gebruik van ongewoon schrijnwerk zoals fingerjoints.

Onder-mount side slides zijn aangebracht op de bodem van de laden. Kenmerkend is dat deze dia’s zijn geschikt voor middelzware toepassingen. Als het midden-mount glijdt de hardware kan niet worden gezien van boven en ze zijn eveneens eenvoudig te monteren.

Het kiezen van de beste soort lade schuif zal al uw kasten meer functioneel te maken terwijl het zetten van een geweldige finishing touch op een keuken remodeling project.