soorten natuursteen tegels

Natuurstenen tegels zijn een aantrekkelijke en unieke manier om uw huis of in de tuin aan te passen. Deze tegels zorgen voor een warmer, meer comfortabele esthetische dan beton of bepaalde andere soorten vloeren en landschapsarchitectuur kan. Bovendien zijn zij eenvoudig te installeren en de meeste zijn zeer duurzaam, waardoor ze een goede keuze voor vrijwel elk klimaat en milieu. De prijs van de verschillende natuursteen tegels zullen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het type dat u kiest, dus het is een goed idee om een ​​verscheidenheid aan opties in gedachten wanneer u besluit om natuursteen tegels in uw tuin installeren.

Marmeren

Marmer is een mooie en iconische inrichting voor zowel binnen als buiten. Er zijn veel verschillende kleuren en variaties in het patroon dat kan worden gevonden in marmer, van zuiver wit steen tinten beige en geel en zelfs doorzichtig opties. Sommige soorten marmer hebben aderen van andere mineralen verweven binnen de steen, die een uniek design. Marble is ook glad en zorgt voor een unieke textuur aan een vloer of wand. Echter, marmer op de duurdere kant in vergelijking met andere soorten natuursteen tegels, en het is minder duurzaam dan veel.

Graniet

Graniet is een gemeenschappelijke inrichting voor werkbladen en wastafels, hoewel het ook kan worden toegepast op verschillende andere manieren. Graniet tegel kan ruw worden gelaten, waardoor het een unieke textuur geeft, of het kan worden gladgestreken naar beneden aan te passen aan uw esthetische. Zoals marmer, er veel verschillende tinten en kleurvariaties van graniet. Terwijl de meest voorkomende is een donker grijs van kleur, anderen variëren van bleker geel en bruint tot lichtere tinten van grijs als goed. Het is zowel betaalbaar en zeer duurzaam, waardoor het een geweldige praktische keuze voor vrijwel elk huis.

Leisteen

Slate is zowel zeer duurzaam en zeer gevarieerd in termen van kleur en patroon. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een uitstekende vaste waarde in vele huis verbouwen en groenprojecten. Met het oog op een optimaal gebruik van te maken, vele aannemers en ontwerpers onder lei als een accent stuk. De vele verschillende kleuren en tinten geven het een veelzijdigheid die is ongeëvenaard door andere stenen tegels op deze lijst. Slate kan matig worden geprijsd om dure, afhankelijk van het type van kleur en patroon dat u kiest.

travertijn

Travertijn is niet zo iconisch als de andere types tegel op deze lijst, maar het is nog steeds zeer herkenbaar. Zijn lichte geel en beige tinten maken het een goede keuze voor iemand die wil natuursteen tegels in zijn huis of in de tuin, maar die onder meer gelijktijdig niet wil dat de steen te veel aandacht te trekken. Travertijn is matig duurzaam en redelijk geprijsd. Aangezien het een kalksteensoort, het de neiging om vlekken veel gemakkelijker dan zowel graniet of marmer wil.

Voor meer opties van natuursteen tegels, een bezoek aan een huis verbetering winkel in uw buurt.