soorten tin dakbedekking

Levensduur en weersbestendigheid, zijn de 2 meest waardevolle attributen die tin dakbedekking heeft. De capaciteit van tin dakbedekking te weerstaan ​​de elementen van Moeder Natuur is echt superieur, en het kan zelfs een leven lang meegaan. De reden hierachter is dat tin dakbedekking is eigenlijk verzonnen van gewalst staal, en is gewoon bedekt met tin. Tin is een metaal dat niet corroderen, zelfs bij constant contact met regenwater, waardoor het duurzaam. Dus, wat zijn de soorten van tin dakbedekking?

Zoals de naam al aangeeft, dit is geribbeld, gegroefd of gegolfd metalen platen voor uw daken. Vroeger was het zo dat deze daken meestal werden gebruikt voor industriële doeleinden of voor schuren. De laatste tijd lijkt er een markt voor deze golfplaten als dakbedekking van woningen, het geven van woningen een ander en getextureerde kijken dak.

Golfplaten dakbedekking

Dit type dakbedekking ontwerp wordt geproduceerd wanneer metalen platen worden naast elkaar in een verticale wijze. Elk van de platen is verbonden aan de uiteinden waar de overlappende naad of slot gevormd. Bevestigen van de metaalplaten wordt mogelijk gemaakt door spijkers op schroeven, die het zicht onttrokken worden gehouden vanwege de overlap van de randen van de metalen platen.

Staande naad ontwerp