tegel plint installatie: fouten te vermijden

Een houten plint is eigenlijk een vrij nieuw idee, als een tegel plint was vaker voor. U krijgt een tegel plint in oudere woningen en gebouwen te vinden. Ze zullen meestal worden gevonden in de badkamer, maar een tegel plint kunnen groot zijn in elke andere kamer van het huis. Een tegel plint kan gemakkelijk grens hout en tapijt, net als het zou tegel. Het installeren van een tegel plint presenteert zich met een aantal uitdagingen en het volgende artikel zal gaan door een aantal gemakkelijk vermijdbare fouten.

De meeste andere plinten kunnen op elk moment worden geïnstalleerd. Een tegel plint is veel gemakkelijker te installeren als je nog niet hebt geïnstalleerd de begane grond. Dit betekent dat de tegel plint moet vóór linoleum, hout, tapijt of ander materiaal worden geïnstalleerd.

Installeer eerst

Een tegel plint is bedoeld decoratief te zijn. U wilt de juiste maat van de tegel voor tegel baseboard evenals vorm te kiezen. Kleinere tegels zien er leuker uit dan grotere. Je moet ook gebruik maken van bullnose tegel. Ze zijn afgerond aan de ene kant, die de tegel plint geeft een glamoureuze en klassieke uitstraling.

Right Tiles

Een tegel plint moet nog worden gevoegd als normaal tegel. U zult ook willen naar de boven- en onderkant van de tegel kalefateren.

Voegen en Caulking