tips om te voorkomen dat schimmel groeien op een bakstenen schoorsteen

Als u zich zorgen over de schimmel in uw bakstenen schoorsteen, en als u zich afvraagt ​​wat u kunt doen om dit te voorkomen, kunnen de volgende tips van nut zijn voor u;. Omdat schimmel voedt niet alleen vocht, zuurstof en organische toe, maar vereist ook koele temperaturen voor de groei, bent u normaal gesproken achter met mogelijke manieren te remmen schimmelgroei. Van deze vier factoren, vocht is het makkelijkst voor u om te bepalen wanneer het bestrijden van schimmels. Vind een manier om vocht te controleren, en je een manier om schimmel onder controle hebben gevonden.

Onderzoek uw schoorsteen vaak barsten, takken en ander vuil dat de schaduw zou kunnen bieden en dus voorkomen dat vocht verdampen in uw schoorsteen. Verwijder eventueel vuil dat vocht kan verzamelen.

Tip 1 – Onderzoek uw schoorsteen Vaak

Bij de behandeling van uw schoorsteen, als je merkt dat scheuren of ontbrekende stenen, repareren of vervangen van deze zo spoedig mogelijk, zodat er geen water zwembad wordt een vruchtbare voedingsbodem voor schimmels.

Tip 2 – Maak Reparaties

Met commerciële producten die de groei van schimmels, kunnen remmen zoals een zinken band. Ook kunt u een sealer die uw schoorsteen vrij van vocht houden en daarmee de kans op schimmelgroei te verminderen toe te passen.

Tip 3 – Purchase Mold Inhibitor producten