tips om uw tiener autoverzekering te houden van slopen uw budget

Studenten in het hele land maken zich klaar om terug te gaan naar school, wat betekent dat het winkelen voor alles van kleding naar school levert. Als u een ouder van een nieuw kenteken tiener bestuurder bent, is er nog een “must-have” toegevoegd aan de mix: autoverzekering.

Volgens het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), bestuurders tussen de leeftijden van 16 en 19 jaar zijn vier keer meer kans te worden betrokken bij een auto-ongeluk dan elke andere leeftijdsgroep. Dus het is begrijpelijk waarom het toevoegen van uw tienerzoon of dochter om uw auto verzekering kan resulteren in een aanzienlijke premieverhoging.

De crash statistieken zijn prachtig, en de prijsverhoging die het gevolg is van het toevoegen van een tiener om uw beleid kan worden, ook, “zei Rick Crawley, een product development manager voor Drive Insurance uit Progressive.” Auto verzekeringsmaatschappijen rekenen premies op basis van hun kosten van zakendoen, en omdat de kosten van elk bedrijf verschillend zijn, ze elkaar in rekening brengen verschillende tarieven. Gewoon omdat je met dezelfde verzekeraar jarenlang geweest, betekent dat niet dat ze in staat zijn om u te voorzien van de beste prijs – vooral wanneer het toevoegen van een tiener bestuurder.

Hoewel het bijna onmogelijk om een ​​renteverhoging wanneer u een tiener bestuurder toe te voegen aan uw beleid te vermijden, kunnen de volgende tips helpen bij het intomen van de sticker schok.

Winkelen. klanten elke auto verzekeringsmaatschappij hebben verschillende vorderingen ervaringen, die kan resulteren in elk bedrijf opladen drastisch verschillende tarieven voor soortgelijke dekkingen. Door gewoon rond te shoppen kun je honderden dollars besparen. Houd in gedachten dat terwijl sommige verzekeringsmaatschappijen bieden goede student kortingen of kortingen voor het nemen van een rij-klasse, de sleutel tot besparingen is de uiteindelijke prijs. Een bedrijf dat nieuwe kortingen biedt mogelijk een lagere totale prijs.

Niet solo te gaan. In de meeste gevallen, tiener bestuurders die worden toegevoegd aan het beleid ten behoeve van hun ouders uit hun prijs breaks zoals kortingen voor het bezitten van een huis, het hebben van meerdere voertuigen, getrouwd, etc.

Denk aan het verhogen van uw eigen risico. Het is geschat dat het verhogen van uw aftrekbaar tot $ 500 kan uw botsing en een uitgebreide premie te verminderen met 15 tot 30 procent.

Vraag een deskundige. Een onafhankelijke verzekeringsagent of makelaar die een aantal verschillende bedrijven vertegenwoordigt, kan ervoor zorgen dat u up gekoppeld aan een die het beste voldoet aan uw verzekering en uw budget behoeften.

Het goede nieuws is dat je kunt verwachten tarief van een tiener naar beneden te gaan met de tijd, “zei Crawley.” Door verantwoordelijk nu, kunnen kinderen en jongeren de weg naar lagere tarieven in de toekomst effenen.