tips over verfraaiing van oude meubels

Heeft u meubilair dat is een doorn in het oog, maar u kunt de gedachte van het wegwerken van het niet staan? Of, misschien is het een stoel of speelgoed kist u wilt personaliseren voor een ouder of kind? De meeste mensen hebben ten minste een stuk van het meubilair ze willen een facelift te geven. Hieronder vindt u enkele ideeën om te zetten in prachtige saai

Versieren – Gebruik stencils en sponzen om plezier te ontwerpen te maken op oppervlakken. Stencil bloemen en vlinders op een saai opbergkist voor tuingereedschap of maak diepte en textuur op een oude hok met wat verf en een spons. Met de hand geschilderde motieven toe te voegen een persoonlijk tintje aan een object, terwijl ook het toevoegen van stijl en elegantie toe aan het decor.

Distress it – Geef items zoals dressoirs en boekenkasten een vleugje van verfijning en leeftijd door schrijnende het oppervlak. Schilder een basislaag op het object en vervolgens ouder worden met een tweede kleur. Met behulp van een vod, veeg een beetje van de tweede kleur op de hoeken en randen. Dan, met behulp van een penseel, gooien kleine spikkels verf overal. Dit zal uw meubels een stijlvolle, maar verouderde look te geven.

Personaliseer het – Voeg een unieke aanraking aan elke kamer met een persoonlijke inrichting. Verf een oude schommelstoel voor de kinderkamer-add baby naam of geboortedatum van een speciale plaats de bundel-of-joy tot rock te slapen te maken. Of, verf bureau van een kind met letters van het alfabet of nummers naar een gezellige plek om te studeren of kleur-niet alleen zal dit ervoor werkruimte van het kind veel plezier, maar het zal ook leren te bevorderen.

Opnieuw – Als u niet klaar om een ​​drastische verandering aan een meubel te maken, maar het begint saai om naar te kijken, herstellen. Re-verf of re-vlekken op het stuk om het terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat en schoonheid. Dit zal een frisse, nieuwe look aan het stuk te brengen, terwijl de uitoefening van de traditie van het object.

Tegel it – schoonheid en kleur aan saaie tafels en stoelen met mozaïek betegelde kunstwerk. Met behulp van gebroken stukken van tegels en glas in lood, het creëren van een ontwerp van uw keuze, die vastzit elk stuk met superlijm. Vervolgens gebruikt een specie in de ruimte tussen de tegels te vullen.

Of u wilt oude meubels een nieuwe look te geven of geef een speciaal persoon een uniek geschenk, verfraaiing van en het versieren van stukken voegt stijl en elegantie toe aan elk interieur. Een manier om te zetten in prachtige saai is om uw oude meubels versieren met mozaïek betegelde kunstwerk.