tips voor de teelt van zwarte rozen in de rozentuin

De roos wordt beschouwd als een van de meest mooie bloemen zijn. Van alle verschillende kleuren van rozen, zwart is één van de meest populaire. Zwarte rozen zien er erg aantrekkelijk indien geplant onder de hybride en andere antieke rozen in huis tuinen. Als u van plan bent om zwarte rozen groeien in uw eigen tuin, hier zijn een paar tips.

Het kiezen van de locatie

Het is belangrijk om te beslissen over de manier waarop u wilt presenteren de zwarte roos. Je kunt het planten in uw antieke rozentuin of naast grootbloemige rozen. Een zwarte roos zal wenselijk kijken in het midden van een eeuwigdurende bed.

Het selecteren van de Ras

Beslis over de aard van de zwarte roos je wilt. De zwarte kers floribunda roos heeft rode bloemen die gemakkelijk bloeien en zijn bestand tegen ziekten. Black Baccara is een thee roos die veel bloesem en zwarte knoppen heeft. Deze zwarte roos is makkelijk te kweken en is geschikt voor nattere klimaten.

Het planten van de roos

Voor het planten van de zwarte roos, gebruik dan een spitten vork voor het draaien van de bodem. Meng meststof als mulch in de bodem en graaf een diep gat twee keer zo breed als de wortels. Zet de plant in het gat en bedek de wortels met mulch. Verpak de bodem mooi rond de plant om de lucht zakken te vullen en vervolgens met water de plant.