tips voor diepzeevissen voor witte tonijn

Als u wilt Albacore tonijn te vangen, moet je diepzeevissen gaan. Albacore tonijn is het soort vis die gevonden kunnen worden in de oceanen met een gematigd klimaat. Hier volgen enkele tips die u kunt gebruiken als een diepe witte tonijn vissen.

Vissen bij de juiste tijd en plaats

Bepaal de beste tijd voor het vissen op Albacore tonijn in uw visgebied. Albacore tune kan gevonden worden op diepe water van de oceaan met 60 graden F en hoger temperaturen. Controleer op warme oceaan stromingen, zoals ALBACORES zijn er in overvloed in warme stromingen. Scholen van Albacore tonijn worden vaak 6 tot 10 mijl afstand van de kust gevonden.

Gebruik de juiste aas en vistechniek

Sardines en ansjovis zijn de twee beste aas die je kunt gebruiken om Albacore tonijn te vangen. Trollen, een vistechniek dat een langzaam bewegende boot gebruikt tijdens het slepen uw vishaken op een diepte van ongeveer 60 voet, is de meest effectieve vistechniek die je kunt gebruiken in Albacore tonijn te vangen.

Landing Albacore tonijn

Gebruik scherpe haken bevestigd aan een lange stok om de Albacore tonijn te landen. Land de Albacore tonijn in de boot onmiddellijk wanneer de vis oppervlak om te voorkomen dat de vis van wordt verward met andere vislijnen. Wanneer u een Albacore tonijn in uw vislijn, zorg ervoor dat de snelheid van uw vissersboot terug te brengen tot in staat zijn om de tonijn te landen en om uw vislijn uit afbreken te voorkomen.