tips voor het aanbrengen van garage muurverf

Het toepassen van garage muurverf is waarschijnlijk niet de meest ingewikkelde home improvement project, maar het kan mis gaan als je niet bereid bent. Hier zijn een paar tips om het schilderen van uw garage gemakkelijk en fout-vrij.

We weten allemaal dat veel vuil, puin en gruis kan zich ophopen in de garage dus voordat u een aanvraag uw garage muurverf zorg ervoor dat uw garage is schoon. Elke vuil dat blijft op de muren zal uw verf belemmeren niet goed vast te houden aan de muur en de finish zal slordig en vies kijken.

Schoon

Omdat we niet zo veel tijd in de garage als de andere delen van het huis, hebben we de neiging dingen te laten gaan, zoals scheuren en gaten. Het is misschien een goed idee zijn, voordat je begint met uw garage muurverf, om reparaties uit te voeren. Op deze manier hoef je niet een meer gecompliceerde reparatie om later te maken.

Muur Health

Hoewel je niet naar buiten zal worden schilderen, zult u waarschijnlijk willen een robuuste verf om op te staan ​​bij alles wat er in uw garage dus kies een exterieur verf. Interieur verf zal niet houden heel goed en als je het gebruikt zul je waarschijnlijk opnieuw te schilderen eerder dan je wilt. Pas meerdere lagen, laat de verf volledig drogen voordat u verder gaat.

Gebruik Exterior Paint