tips voor het aanrecht in de keuken rand

Bij het installeren aanrecht in de keuken scherpen, is het noodzakelijk dat een aantal tips worden gevolgd om blijvende bruikbaarheid te garanderen. Of u installeert laminaat of granieten aanrecht, moeten specifieke aspecten van de rand installatie worden aangepakt en opgelost.

Als u de installatie van een granieten aanrecht, moet de rand laatste worden geïnstalleerd. De granieten aanrecht moet worden bevestigd aan de basis teller met mortel en heeft om op te hangen over de rand van een bedrag gelijk aan de breedte van de granieten tegels die u installeert. Hiermee kunt u de positie van de rand graniet up onder de werkelijke aanrecht, het voorkomen van water uit een back-up onder de tegels, evenals het geven het hele gebied een schone, professionele uitstraling.

Granite Rand: Installeer Laatste

Laminaat rand heeft op vrijwel dezelfde manier als graniet uitzondering van het feit dat een goede laminaat sealer moet worden gebruikt in de gewrichten worden geïnstalleerd. Aangezien laminaat stukken zijn dunner dan graniet, de overhang die wordt gebruikt is niet voldoende om te waarborgen dat het water niet zal backup onder het oppervlak. Een goede-laminaat gebaseerde sealer zal ervoor zorgen dat de gewrichten samen te voegen zonder dat er ruimte voor water om zijn weg te werken.

Laminaat Rand: Gebruik laminaat Sealer

Of het nu het installeren van laminaat of granieten aanrecht rand, is het noodzakelijk dat wanneer de rand aan de werkelijke aanrecht is waterdicht en is goed afgesloten. Als dit niet gebeurt, zal het water onder het oppervlak van het aanrecht te krijgen en leiden tot waterschade, evenals waardoor een voedingsbodem voor schimmelsporen.