tips voor het behoud van aluminium storm ramen

Een aluminium storm venster kan moeilijk worden om te openen in de tijd. Vuil en vuil kan leiden tot het raamkozijn aan de stok. Er zijn een aantal eenvoudige en gemakkelijke stappen die u kunt nemen om de ramen te behouden en ze te openen soepel.

Gebruik een harde borstel of een kleine vacuüm gehechtheid aan vuil en afval uit het raam kanalen te verwijderen. Dit moet regelmatig worden gedaan. Breng een spuitbus siliconen glijmiddel om eventuele corrosie te voorkomen uit ontwikkelingslanden.

Het schoonmaken van het venster Kanalen

Spuit een indringend smeermiddel op het voorjaar sloten van het venster. Dit zal voorkomen dat u problemen ondervindt bij het vergrendelen of ontgrendelen van de ramen.

Smeren van de Window Sloten

Combineer een mild vloeibaar wasmiddel met warm water om een ​​reinigingsmiddel te maken. Breng de oplossing van het kozijn met een zachte borstel. Schrob de frames zorgvuldig. Spoel de oplossing met helder water.

Het schoonmaken van de kozijnen

Gebruik autowas om de kozijnen te beschermen. Breng de was op het aluminium. Gebruik een zachte, pluisvrije doek om de frames buff totdat ze glanzen.

Het beschermen van de kozijnen

Giet een kwart van het bleekmiddel in een emmer. Langzaam en wordt voorzichtig een derde van een kopje wasmiddel met twee derde van een kopje trinatriumfosfaat en drie liter water. Meng voorzichtig de inhoud in de emmer. Gebruik de zachte borstel om de oplossing aan het frame uitwendige toepassing. Spoel de oplossing met helder water.

Het verwijderen van Meeldauw