tips voor het behoud van een ceder schudden dak

Een cederschok dak is een prachtig rustiek dak dat veel charme en aantrekkingskracht toe te voegen aan uw huis. In tegenstelling tot andere soorten daken de cederschok dak is gemaakt van ceder shingles. Cedar is een zeer sterke houten die goed kan tot de elementen en is een natuurlijke afschrikmiddel tegen schimmel, meeldauw en veel insecten. Dit maakt het hebben van een cederschok dak een goede zaak. Helaas is de cederschok dak heeft ook zijn nadelen als onderhoud nodig heeft om een ​​zeer proactieve ding. Het onderstaande artikel zal delen met u een aantal tips voor het handhaven van een ceder schudden dak.

Ook al is een cederschok dak op natuurlijke wijze wordt beschermd tegen waterschade kan het nog steeds schering en beschadigd raken indien toegestaan ​​om continu te laten weken in water. Daarom is het belangrijk dat de cederschok dak vaak gereinigd. Als bladeren of takken mogen rusten op het voor dagen of weken op een tijd zul je bundeling van water zien in die gebieden. Bladeren en takken kan een dam die het water stroomt van het dak en in de afvoer zal blokkeren creëren. U kunt een grote bezem te gebruiken om het puin te duwen van het dak. Gebruik nooit een hogedrukreiniger op een ceder schudden dak kan de druk van de ceder eigenlijk te breken.

Reinig het vaak

Een cederschok dak is gemaakt van hout en als zodanig kunnen algen en schimmels en meeldauw accumuleren. Het zal meestal worden verborgen onder de ceder, waar het donker is en blijft vochtig. Als u toestaan ​​dat puin te verzamelen over de cederschok dak, in het bijzonder organisch afval, die kan leiden tot schimmel te vormen. Dit gebeurt wanneer de organische resten begint af te breken. Het verwijderen van het organische afval snel zal voorkomen dat schimmel en meeldauw van de vorming. Met het oog op de onderkant van de cederschok dak te beschermen moet u het knipperen te controleren. Knipperend wordt lange en dunne stroken van metaal dat wordt gebruikt om langs de naden watervast het dak. Inspecteer het knipperen op gaten of plaatsen waar het niet goed mag gaan zitten.

Beschermen tegen schimmels en algen

Als u een multilevel cederschok dak, waar het dak splitst en vormt meerdere pieken dan zul je een vallei waar ze te ontmoeten. Dit dal (of meerdere) zijn bedekt met metaal en worden behandeld en geverfd. Inspecteer deze stukken van metaal voor roest. Roest weg kan eten in de metaal en veroorzaken gaten te vormen. Verwijder de roest met een staalborstel en vervolgens te behandelen en verf het metaal.

Open Valley

Er zijn een groot aantal kleine planten die kunnen groeien uit een ceder schudden dak. Deze planten kunnen allerlei problemen veroorzaken, zoals gaten in het dak of een gebarsten cederdakspanen. Dit kan worden vermeden door behandeling van cederschok dak meerdere malen per jaar met een zeer eenvoudige chemische mix. Neem contact op met uw lokale huis winkel en de aankoop van de juiste chemische stof voor een ceder schudden dak. Breng het met een borstel over de hele dak.

chemische behandeling