tips voor het bouwen loft trappen

Er zijn vele soorten van zolder trap, variërend van een wenteltrap naar een vaste trap naar zolder ladders. Ze hebben allemaal hebben ze hetzelfde, die toegang geeft tot de zolder, maar in een iets verschillende manieren. Het type loft trap kan vaak worden gedicteerd door de hoeveelheid ruimte die je op de overloop. Vaste trap, bijvoorbeeld, zal de ruimte nodig tijdens een vlizotrap in het hok kan worden gehouden en reiken.

Voor de invoering van vaste loft trap, het meten van vitaal belang is en kan u vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. De belangrijkste meting die u nodig hebt is de opkomst, dat is de afstand rechtstreeks af van het hok opening naar de verdiepingsvloer.

Tip # 1 – Meten

Vergeet niet dat je nodig hebt om 11 inch voor elke traptrede, dat is het vlakke gedeelte van elke stap, en 7 inch voor de stijgleiding mogelijk te maken. Door de stijging van de meting voor het hok trap je in staat zijn om het aantal stappen die je nodig hebt te berekenen. Dat cijfer zal je dan vertellen hoe ver de stappen zal uitbreiden.

Tip # 2 – Stringers

De stringers zijn de zijkant van het hok trap, of het silhouet, zo u wilt. U kunt uw eigen vrij gemakkelijk te maken als je eenmaal hebt de metingen die u nodig hebt, of je kunt ze kopen pre-made. Als u niet beschikt over goede houtbewerking ervaring, het kopen kunnen ze een betere manier van handelen zijn

Tip # 3 – Wenteltrap

Wanneer een wenteltrap is wat je wilt voor uw loft trappen, niet proberen en ze te bouwen vanuit het niets zelf, tenzij je een zeer ervaren timmerman bent. Het zal veel eenvoudiger om ze te kopen pre-en-klare (er zijn kits in verschillende maten) en de te installeren. Zorg ervoor dat u hulp nodig bij de hand om u te helpen bij de installatie, want het is iets wat je moet jezelf niet te ondernemen.

Tip # 4 – Loft Ladders

Als een vlizotrap zullen uw zolder trap, overweeg dan het type dat u nodig hebt. Er zijn vaste ladders, verwijderbare ladders en vouwen ladders. Voor degenen zonder veel ervaring zal het vaste ladder de makkelijkste optie, hoewel het niet goed op de overloop, waar hij een vaste waarde zal zijn uitziet, en het hok ingang moet permanent open te zijn.

Tip # 5 – Rails

Folding ladders nemen vaardigheid om te bouwen, en het is veel beter om te kopen wat je nodig hebt. Bij de mens gevallen zal dit niet een aangepaste item en kan gemakkelijk boven de zolder luik worden geïnstalleerd. Een verwijderbare ladder is precies wat het lijkt en is het grootste nadeel is dat het nodig heeft in en uit het gebied worden verplaatst wanneer u wilt toegang tot de zolder. Echter, het is zo makkelijk te maken als alle andere ladder.

Met vaste of wenteltrap zorg ervoor dat je hebt ook rails op de trap. Niet alleen geven ze de hand houdt, maar ook het hok trap veiliger te maken. Met ladders dit niet mogelijk en gewenst. De rails moet ongeveer 34 inch boven de trap en er zeker van zijn dat ze onder dezelfde hoek als de trap voor comfort.