tips voor het bouwen van baksteen stappen

Stevig, perfect uitgelijnd baksteen stappen bieden een warm welkom aan uw huis. Wanneer gebouwd met zorg en aandacht voor detail, zal baksteenstappen dagelijkse slijtage te doorstaan ​​en scheur en zal tientallen jaren duren.

Set Your Trap in de Turf

Het is veel gemakkelijker om baksteenstappen die zijn verzonken in de grond voor stabiliteit dan vrijstaande stappen te komen bouwen. Frame van de gehele set van stappen met een baksteen keermuur. Dop van de muur met een rij van horizontale bakstenen. Dit zal hun uiterlijk te verbeteren en hen te helpen te weerstaan ​​vorst deinende in het voorjaar.

Maak een solide basis voor uw Brick Steps

Gebruik de baksteen als gevelbekleding voor je stappen, niet als de primaire structurele materiaal. Bouw een solide basis onder hen, uit gegoten beton versterkt met stalen balken geplaatst 12 inch uit elkaar in een horizontale en verticale raster. Maak deze basis ten minste 6 inches diep. Leg de betonnen blokken boven de basis, ze kantelen naar voren 1/8 inch per voet van de diepte op elke trede naar de waterafvoer van de stappen mogelijk te maken. Mortier op hun plaats op het hoogtepunt u elke stap wilt. Plaats de stenen op de top, zodat ze zo goed passen als een likje verf.

Kies de hoogste kwaliteit Bricks

Selecteer pure baksteen straatstenen,-oven gebakken bij een hoge temperatuur voor duurzaamheid. Zij zullen verzetten tegen chippen en kraken, en kan zout en andere smelten verbindingen tolereren voor vele winters. Ze moeten tussen 1 en 2 inch diep voor het maken van bakstenen stappen zijn. Mortel de stenen met een mengsel van Portland cement en zand, die is gemaakt om sneeuw en ijs te weerstaan. Als u wilt, kunt u gebruik maken van in elkaar grijpende baksteenbetonmolens zonder mortel. Besteed het geld om de beste kwaliteit stenen die je kunt kopen, dus je stappen zullen veilig en stevig voor meerdere jaren. Kies een eenvoudige bakstenen vorm die een straight zal maken en zelfs rand aan de voorzijde van elke trede voor een veilige beklimming en afdaling van de trap.

Ontwerp Uw Stappen voor Easy Walking

Ondiepe stappen, op slechts 6 duim hoog, zijn het gemakkelijkst te bouwen met baksteen. Maak het traptreden zeer breed, ten minste 15 inches van voor naar achter. De grootte van de stap zal gemakkelijk en snel op en neer lopen de trap staan.

meet zorgvuldig

Zorg ervoor dat elke stap is het niveau van links naar rechts en dat alle stap risers zijn dezelfde hoogte. Dit is een van de meest voorkomende tekortkomingen in bouwsteen stappen: een van de stappen, meestal boven of onderaan, eindigt in veel hoger dan de andere zodat de stappen vullen toegewezen ruimte. Dit geeft een voortdurende gevaar lopen voor iedereen die gebruik maakt van de trap. Meet alle maten zorgvuldig, zodat u zo veel full-sized bakstenen te gebruiken als mogelijk bij het aantrekken van de uiteindelijke bekleding. Je moet alleen maar om een ​​paar stenen per loopvlak snijden, waar zij het dichtst bij de rand van uw bakstenen trap.