tips voor het bouwen van een dumbwaiter

1. in kaart te brengen de Design

2. Ken uw Materials

3. Leer je Basic Construction

4. Grootte the Box Adequaat en zorg ervoor dat het Stable

5. Installeer een Heavy Cord naar de Box Lift

Gebruikt om zware lasten te dragen van de ene verdieping naar de andere, een dumbwaiter is onbetaalbaar in een twee of drie verdiepingen tellende huis. U kunt uw diner te plaatsen op het, en gemakkelijk te tillen naar de tweede verhaal den of eetkamer zonder zorgen over morsen een druppel van voedsel op de vloer!

Het bouwen van een dumbwaiter gebeurt meestal voorafgaand aan de voltooiing van het huis, zeker voor de toepassing van het afgewerkte oppervlak, zoals gipsplaat. Dit type lift is gebouwd binnen de muren zelf.

Als u zetten een dumbwaiter in een renovatie, is het misschien een goed idee om een ​​lift die gaat aan de buitenkant van de muur te bouwen, zodat je niet een uiterst ingewikkelde taak voor te hebben. Een gedetailleerde tekening van het project van het vak voor de lift zelf en het frame dat de kolom waar het zal verblijven zal omvatten. Maak aantekeningen op de afbeelding met betrekking tot uw afmetingen en materialen en neem het mee naar het huis centrum als je gaat winkelen.

U zult drie katrollen, geschikt voor de belastingen die u van plan bent om te dragen op het platform nodig. Je moet ook genoeg massief hout om de doos te bouwen, en de opstaande gidsen die het zal omsluiten. Maken gebruik van zeer zware bevestigingsmiddelen voor de veiligheid, de schroeven niet gipsplaat. Tenslotte zal je snoer dat geschikt is voor de belasting, vier keer de hoogte van de totale lift nodig.

Als je gaat naar de dumbwaiter in de muur structuur plaatst, moet u het afgewerkte oppervlak in het werkgebied te verwijderen. Zorg ervoor dat er geen water of elektrische leidingen niet beschadigt.

Het hoofdframe kan worden gemaakt van rechte houten beelden, typisch panelen die driezijdig box. Dit strekt zich uit van de begane grond naar de gewenste verdieping. De grootte van het frame wordt bepaald door de openingen in de vloerbalken en hoe groot het dumbwaiter moet zijn.

Aan de basis van het frame, aan de achterzijde rechter einde, wil je een zware katrol aan de vloer vast te maken. Dit moet een draaibare poelie, geen vaste een. Bovenaan het frame bevestigen twee vaste schijven naar achteren recht in een balk of een voldoende dragende element.

Maak de doos van goede houten voorraad, bemeten ½-inch kleiner zijn dan de binnenafmetingen van de etenslift kader zijn. Dit maakt het mogelijk voor de goedkeuring van het touw dat u gaat gebruiken te verhogen en verlagen van de box aan de rechterkant. De box zou ook zeer stabiel zijn, dus gebruik zwaluwstaartverbindingen om ervoor te zorgen dat het niet uit elkaar zal vallen tijdens de operatie.

Bevestig een zware koord, beoordeeld naar het gewicht dat je had opgegeven, aan de ene kant met een goede Achtknoop om een ​​oogje gedurfde 1/2 inch rechts van het midden op uw vak.

Plaats de doos in het frame, en voer het snoer omhoog over de eerste schijf in het bovenste frame, dan naar beneden naar de bodem katrol. Nu, voert het koord weer naar de top, dit keer gaan door de tweede bovenste poelie (de een aan de rechterkant).

Laat de rest aan op de bodem en bind het af naar een klem. Wanneer u trek aan het snoer, moet het vak gemakkelijk lift naar het bovenframe omgeving.