tips voor het bouwen van een raam stoel in kleine ruimtes

Het bouwen van een stoel bij het raam van de grond af is al moeilijk genoeg zonder de extra druk van het werken binnen een kleine ruimte. Er zijn veel dingen die je kunt doen om een ​​stoel bij het raam dat je zal houden in een ruimte die niet kan zorgen voor veel flexibiliteit te creëren. Vergeet niet om uw stoel bij het raam in verhouding te houden met uw kamer, gebruik het als een primaire vorm van zitplaatsen als u kiest, en werken met de dingen en de ruimte die je al hebt.

Aangezien u het bouwen van uw stoel bij het raam in een kleine kamer, kan het lijken zinvol om een ​​kleine stoel te bouwen. Hoewel dit geschikt is voor de kamer kan zijn, kan het niet uw meest comfortabele optie. Overweeg in plaats daarvan het centreren van je hele kamer rond het venster en met behulp van de stoel bij het raam als uw primaire vorm van stoelen in plaats van een bank. Op deze manier kunt u een grotere en meer comfortabele stoel bij het raam op te bouwen zonder dat een lastige ruimte regeling dat het kan verbergen.

Grootte

Denk aan de hoogte van uw stoel ook. Als u de bank korter te houden, zal het plafond lijkt hoger te zijn, en je krijgt een groter stuk van de muur tussen de bank en het venster voor kussens hebben. Dit zal u ook ruimte laten om langer hangen gordijnen op de ramen, die zelfs nog meer van een illusie van hoogte zal geven. Uw stoel bij het raam zal meer luxe lijken wanneer ontworpen met een gordijn en bekleed met kussens. Het zal ook meer als een primaire vorm van stoelen lijken in uw kleine ruimte.

Wat jij hebt

Uw enige optie is een vlekkeloze, houten bank vanaf het begin niet op te bouwen. Alles kan worden beschouwd als een raam stoel als deze is geplaatst in de buurt van een raam, en in staat om te zitten op. Sleep een gewone bank, bank, of zelfs reeks stoelen onder een raam, en top het met kussens en kussens. Uw kamer zal kijken yard-verkoop chic, en de gasten zullen genieten van alle van de ruimte die ze hebben om te ontspannen.

Met behulp van Your Space

Als u een stoel bij het raam in uw slaapkamer wilt, of als u in een appartement woont, na te denken over het plaatsen van een twin-size bed onder je raam en langs de rug met kussens. Het bed zal verdubbelen als slaapruimte, en een bijzonder comfortabele stoel bij het raam. Drapeer het venster met gordijnen om een ​​kader voor het uitzicht, en een luifel voor uw bed aan te bieden!

Window zetels kan gemakkelijk worden geduwd in de achtergrond als meubilair van uw kamer niet is ingericht om ze te markeren. Als uw stoel bij het raam is in een leefruimte, het verzamelen van de rest van het meubilair om de focus op de stoel gezet. Als uw stoel bij het raam is in een keuken, overweeg dan om het in een onderdeel van een banket. Trek een tafel, en rond de andere drie zijden met stoelen. Dit zal meer ruimte te laten in het midden van je keuken waar de tafel anders zou zijn geweest.

Als u werkt met een kleine ruimte, laat uw stoel bij het raam kijken krap. Laat het duidelijk uitkomen!