tips voor het creëren van een veilige en niveau wc flens vloer

Het is zeer belangrijk dat wc flens vloer voordat u uw wc installeren. Als u deze verdieping niet goed niveau, dan zal het ertoe leiden dat uw wc om te rocken. Een rockende wc kan leiden tot lekkages en allerlei andere problemen. Gebruik deze tips om potentiële lekken en diverse andere problemen te minimaliseren.

Self leveling verbinding is een prachtige vloer materiaal, omdat deze zelf zal niveau. Het enige wat u hoeft te doen is de bouw van een frame van hout, en giet dan de verbinding. Het is vergelijkbaar met cement, maar is veel dunner, wat betekent dat het zijn eigen niveau zoals het water vindt.

Self Leveling Compound

Als er hoge vlekken op de vloer, gebruik maken van een elektrische schuurmachine om zich te ontdoen van hen. Schuren beton zal heel veel hard werk te nemen. U moet ook het schuurpapier veranderen regelmatig.

Het schuren van de vloer

Ga door het controleren van het niveau van de vloer met behulp van een waterpas en een blok hout. Het blok hout worden geschraapt via vloer hoogtepunten lokaliseren. Gebruik de waterpas om te bevestigen dat de vloer waterpas.

Controle van het Niveau