tips voor het gebruik van de metro tegel voor vloeren en wanden

Het gebruik van de metro tegel voor vloeren en wanden zal een retro-look te creëren. Subway tegel maatregelen 3×6 en zijn te vinden meestal in het wit. Vanwege hun populariteit, kan de metro tegel worden gevonden in andere kleuren, waaronder pastel. Het artikel zal hieronder een aantal tips te delen voor het gebruik van de metro tegel op muren en vloeren.

Je moet de juiste metro tegel voor de installatie gebied te halen. Subway tegel voor vloeren is dikker dan de tegel voor muren. Er is ook een structuur voor hen.

Right Gebruik

Vindt metro tegel geïnstalleerd op dezelfde manier en met dezelfde materialen. U zult tegellijm, troffel en specie nodig. De tegel zal ook moeten worden verzegeld, evenals de specie.

Geen Special Benodigde

Meet de lengte en breedte van het gebied dat u gaat metro tegel te installeren. Vermenigvuldig de nummers samen om de vierkante meters te krijgen. Dit zal u toelaten om de juiste hoeveelheid metro tegel te krijgen voor de baan.

nauwkeurige metingen

Gebruik een meetlint en verdeel de vloer of wand in 4 kwadranten. Meet de lengte in tweeën verdelen. Herhaal dit met de hoogte. Het middelpunt zal zijn waar de lijnen elkaar kruisen. Beginnen met het installeren metro tegel langs het middelpunt en in de richting van de muur.

Start Center