tips voor het gebruik van een vliegwiel trekker

Als u een voertuig dat dient te hebben het vliegwiel verwijderd, dan is de enige manier dat u dit veilig kan doen is een vliegwiel trekker gebruiken. Dit zijn apparaten die het vliegwiel het opstijgen van het ontstekingssysteem. Er zijn verschillende soorten van vliegwieltrekker die u kunt gebruiken om de resultaten die je wilt.

Verwijder de bougiekabels van uw stekker, en neem vervolgens de bouten die de starter lijkwade om de motor te houden. Je hebt een sleutel om de bouten uitstappen. Vervolgens trek de lijkwade, en verder van de motor. Schroef de koppeling scherm en verwijderen. U moet dan in staat zijn om het vliegwiel te zien.

Blootstellen van de Vliegwiel

Stel de vliegwieltrekker tegen de zijkant van het vliegwiel. Het grootste gat in de trekker moet passen op de krukas en de bouten op de trekker wordt dan evenwijdig aan de gaten op het vliegwiel. Zorg ervoor dat u aanscherping van de bouten van het vliegwiel trekker, en til het vervolgens omhoog. Het vliegwiel trekker moet worden gedraaid met de klok mee kringen, totdat je het vliegwiel te halen.

Het verwijderen van de Vliegwiel