tips voor het gebruik van epoxy concrete barsten patch

Beton is een materiaal dat wordt gebruikt in vele bouwtoepassingen. Alles, van fundering tot opritten naar patio’s, en zelfs zwembaden kan worden gemaakt van beton materiaal. Beton is algemeen gemakkelijk te mengen en is zeer veelzijdig voor een doe-het-zelf huiseigenaar te werken. Beton kan ook gemengd worden met verschillende pigmenten voor een waaier van kleuren voor het aanpassen van het uiterlijk van een oprit of patio vloer.

Tijdens het werken met beton is zeer gemakkelijk te doen, zijn er enkele problemen die betrokken zijn bij het bouwen met dit materiaal. Beton is een zeer sterk materiaal als het geneest, maar het is gevoelig voor scheurvorming. Er is niet veel van geven in cement. Dit betekent dat wanneer er een vorst bijdraaien, of een plotselinge verschuiving, zal het beton barsten. Een ander probleem is dat vocht krijgt in de poriën van het cement. Zodra het bevriest, zal het water uitbreiden en scheurvorming veroorzaken te ontwikkelen.

Enkele concrete problemen

Er zijn ook natuurlijke scheuren in beton. Dit is iets dat concreet is eigenlijk ontworpen om te doen. Zoals het geneest, zal het een beetje uit te breiden. Kleine scheurtjes ontwikkelen, maar de integriteit van de betonconstructie niet verzwakken. Voordat u patchen van de scheuren te doen, zorg ervoor dat ze niet deze natuurlijke barsten.

Epoxy Concrete Patch

De meest populaire manier om lappen scheuren ontstaan ​​in beton is met een aantal epoxy. Dit is een zeer snelle droging type dichtingsproduct dat niet alleen vult de spleet, maar sluit ook van vocht. Dit type sealer moet worden gemengd met een hardingsmiddel voor het kan worden gebruikt. Werken met de epoxy vereist wel enige aandacht voor detail en het volgen van enkele stappen voor een effectieve patch.

Zorg ervoor dat Concrete Is Clean

Epoxy zal niet aan kruimelig delen van het beton. Dit zal interfereren met de manier waarop de epoxy zet in de scheur. Zorg ervoor dat u het betonoppervlak helemaal schoon, en binnen de scheur, voor het aanbrengen van een van de epoxy.

Gebruik Epoxy Gun voor gebruiksgemak

Een epoxy gun automatisch de epoxyhars en de verharder de juiste hoeveelheden te mengen. Gebruik dit wapen wordt de noodzaak om de bij elkaar mengen elimineren en vervolgens toe te passen op de scheur in het beton. Zorg ervoor dat u de tips over de buizen te snijden onder een lichte hoek, tegenover elkaar, zodat de twee zal mengen voordat hij het beton.

Meng What You Need

Een belangrijk onderdeel van het werken met epoxy is om alleen het bedrag dat u gebruikt te mengen. Als u geen gebruik maakt van de epoxy pistool, dan zul je nodig hebt om de hars en de harder met de hand te mengen. Breng een kleine hoeveelheden op een tijd om een ​​schoon oppervlak en meng met een plastic schraper. Meteen de epoxy in de scheur en volledig te vullen.

Werk in kleine delen

Om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te kampen met het mengen van harde epoxy met zacht materiaal, zorg ervoor dat je werkt in een klein gebied in een tijd. Proberen te mengen voldoende om de scheur in een keer te vullen, maar probeer speelt ongeveer 10 voet beperkt tegelijk.