tips voor het installeren van zelftappende schroeven

Een zelftappende schroef een bevestigingsinrichting die bijna alles metaal door middel van een boor om de schroef vast te zetten is bevestigd. Dit veelzijdige apparaat kan worden aangesloten door middel van hout en kunststof voordat beginnen bevestigd aan een metalen oppervlak.

Wees voorzichtig met het gebruik van elektrisch gereedschap. Draag oogbescherming voordat je begint aan een verwonding aan uw ogen te voorkomen. Zorg ervoor dat de hoofdschakelaar op de boor wordt gedraaid naar de stand uit voordat u het gereedschap in het stopcontact aansluiten. Bewaar elektrisch gereedschap op een veilige plaats wanneer u ze niet gebruikt.

Veiligheid

Gebruik uw boormachine en boor om een ​​pilot gat in het item dat u wilt beveiligen om het metaal te maken. Gebruik een beetje dat een lichte grotere diameter dan de tappende schroef die u gebruikt heeft.

Boren van de Pilot Hole

Draai de schroef te tikken op het metaaloppervlak. Het schakelt zichzelf door het metaal.

Spinning de Tapping Screw

Zet de schroef te tikken om het metaal. Draai de schroef naar rechts totdat deze stevig is bevestigd. Wees voorzichtig niet meer dan de schroef vastdraaien. Over aandraaien kan de schroef breken of de metalen veroorzaken beschadigd raken.

Het beveiligen van de Tapping Screw