tips voor het instellen van uw krab val

Een krab val zal u helpen deze populaire schaaldieren te vangen zonder veel gedoe. De meeste krab vallen zijn gaas containers. Deze vallen zijn makkelijk te maken, stellen en te onderhouden.

Zet de gewichten in je krab te houden. Zij zullen de val gepositioneerd behoren onder water te houden.

Stap 1 – Weging van de Trap

Doe je wegwerphandschoenen. Snijd de kip in kleine stukjes van ongeveer drie centimeter in lengte.

Stap 2 – Voorbereiden van de Bait

Open de bovenkant van de krab val. Bind een lengte van vislijn rond een stukje van de kip aas. Bind de andere kant van de lijn naar de krab val. De vislijn het bevestigen van het aas aan de val moet ongeveer de helft van de lengte van de krab val die u gebruikt. De vislijn moet stevig worden vastgebonden met een sterke knopen om het aas en de val.

Stap 3 – Het lokken van de Trap

Bind het ene uiteinde van je touw om de val. Bind het andere uiteinde van de kabel een stabiele ondersteuning. De drager kan een boot of een pier zijn. Het touw dat u gebruikt moet het mogelijk maken de val naar de bodem van het gebied dat u vissen te krijgen.

Stap 4 – Het beveiligen van de Trap

Plaats de val in het water. Zorg ervoor dat de visserij-wet- en regelgeving op het gebied met betrekking tot het aantal en de locatie van de valkuilen kunt u legaal instellen volgen. Laat het vallen op de bodem van het water te zitten zonder verplaatsing. Elke beweging van de val zou kunnen schrikken van de krab weg.

Stap 5 – Het verlagen van de Trap