tips voor het kiezen van een aangepaste motorfiets frame voor uw fiets

Een custom motorfietsen kader kunnen groot zijn voor het instellen van uw motorfiets, afgezien van alle anderen op de weg. Een aangepaste motorfiets frame kan duur zijn, vooral als individualiteit niet komen vaak goedkoop! Als u overweegt een aangepaste motorfiets frame, moet u een aantal overwegingen rekening te houden, zodat zij de juiste keuze voor jou.

Een zeer belangrijke factor in een aangepaste motor frame de rake van de vorken. Hoe groter de rake, hoe slechter de bochten vermogen van de fiets. Terwijl een rake van 55 graden heerlijk kunt kijken op een show motorfiets, het is niet van plan om goed te behandelen op de wegen.

Hark

De algemeen aanvaarde vuistregel is dat de hark mag niet meer dan 40 graden voor regelmatig rijden en een hark van tussen 30 graden en 35 graden is ideaal. Dit biedt de beste behandeling, terwijl nog steeds goed uit.

Frame Stretch

Met frame stretch, is het belangrijk om een ​​goede combinatie van stretch krijgen over de ruggengraat van de fiets met de opkomst. Wanneer het traject is te groot op het aangepaste motorfiets frame, zal de motor te veel op de weg te buigen. Echter, als de stijging is te groot is, moet je hoog te zijn om comfortabel op de fiets te voelen.

Neck Style

Als je het ontwerpen van een custom motorfiets frame, moet u dit gebied grondig onderzoek om uit te vinden wat ideaal is voor je zal zijn. Een uitstekende straat fiets configuratie een stijging van 1 inch met een ruggengraat strook tussen 2 inch en 3 inch en een 12-inch strekken zich uit over de voorzijde.

tubing Maat

Als het gaat om de nek stijl voor uw custom motorfietsen frame, heb je echt maar twee keuzes. Als je met een rechte hals, moet u rekening races te installeren. Met een zandloper nek, kun je vork kopjes waar de races al zijn geïnstalleerd.

Stress Bar

De grootte van de buis is van vitaal belang als je het ontwerpen van een custom motorfiets frame. Als u een grote motor en grote rake, dan heb je een grotere buizen nodig. Voor kracht, ga met 1 ¼ inch tubing, omdat het geeft echte kracht aan het frame en biedt ook een verbeterde handling.

Andere factoren

Stress bars zijn standaard op voorraad frames, maar worden niet altijd beschouwd als op maat motorfiets frames. Echter, ze bieden verschillende voordelen. Ze geven toe framesterkte en stoppen met de fiets buigen overdreven. Overweeg ook om dat je een stress-bar kan gebruiken om een ​​groot deel van de bedrading op de fiets, wat resulteert in een schonere totaalbeeld te verbergen. Een stress-bar is altijd een goed idee als uw fiets heeft een zwaar front-end.

Een douanemotorfiets frame meer dan een reeks lijnen. In werkelijkheid, het is eigenlijk een reeks van geïnformeerde beslissingen. Overweeg waar uw controles zullen zijn. Zullen ze naar voren controls of mid controles? Als u van plan over het gebruik van een stoel die is niet een standaard product, moet u rekening houden met dit in het ontwerp. Hoe meer u beslist voordat het ontwerpen van uw custom motorfietsen frame, hoe makkelijker je baan.