tips voor het kleuren van uw houten schutting panelen

Don P.

Kleuring uw houten schutting panelen helpt geef ze een natuurlijke look en complimenteren inrichting van uw huis. Kleuring een houten hek paneel is een eenvoudig proces en hier zijn een paar tips om u te helpen het beste benaderen van dit proces.

Vlek in een goed geventileerde ruimte

Om te beginnen, toen het beitsen van hout je moet in een goed geventileerde en open ruimte. De dampen van verschillende houtbeitsen kan sterk zijn en schadelijk indien ingeademd gedurende een lange periode. Om dit te overwinnen, het dragen van een masker bij het kleuren en eventuele langdurige blootstelling aan de vlek te beperken. Bovendien, afhankelijk van de aard van de vlek die u werkt, draag beschermende handschoenen om contact met de huid te verminderen.

Gebruik een doek voor kleuring

Leg het hek panelen op een doek, gelijkmatig verdeeld. Een daling doek is beter te gebruiken dan een krant want zoals u vlekken 1 kant van het hek panelen, zullen ze nat worden. De krant zal vasthouden aan de natte kant wanneer u de panelen over en opdruk zet op het hout. Om dit te voorkomen, een doek is de beste oplossing.

Vlek Fence Panels met een doek Rag

Wanneer kleuring van een houten omheining paneel, gebruik dan een doek of doek over een borstel. Een doek kan verspreiden de vlek beter op het hek panelen en zal niet borstel sporen achterlaten. Kleuring is alleen de vlek in contact komen met het hout, zodat zij het hout doordringen en worden geabsorbeerd. Met behulp van een penseel kan omslachtig en niet altijd u te voorzien van de look die u zoekt als u klaar bent. Met behulp van een doek lap zal de beste dekking.

Vlek 1 kant tegelijk

Houd de panelen gelijkmatig bij de toepassing van de vlek op het oppervlak. Ga onderaan de rij en vlekken op elk van de houten omheining panelen met de doek doek. Als het klaar is, laat wat tijd voor de panelen te drogen alvorens ze over. De droogtijd hangt af van de vlek maar gewoonlijk kan worden bereikt binnen 30 minuten tot 1 uur. Draai het hek panelen op de drop doek en herhaal het proces van het aanbrengen van de vlek.

Touch Up en Seal

Als bij controle plekken worden blootgelegd op de panelen, gewoon meer vlek toe te passen met behulp van de doek lap. Doe dit voor alle borden, totdat ze volledig zijn gekleurd naar uw tevredenheid. Laat elk paneel volledig drogen voor het aanbrengen van een duidelijke zegel. De heldere afdichting moet weersbestendig in het geval dat de omheiningspanelen worden gebruikt voor buiten een hek zijn.

Deze tips nuttig zijn in je assisteren bij het kleuren van uw schutting panelen om de look die u wilt bereiken zijn. Vlekken kan een eenvoudige en enigszins plezierig proces, mits u de nodige voorzorgen te nemen om je longen, de ogen en de huid te beschermen tegen blootstelling.