tips voor het krijgen van ketchup vlekken uit kleding

Ketchup vlekken op je shirt is geen big deal, kun je zeggen. Als u zich buiten met je vrienden het dragen van uw favoriete en dure shirt, en je ineens krijg ketchup op, dat is waar het dilemma over hoe om hem eruit te halen begint. Ketchup is zo populair tegenwoordig dat het een noodzaak om een ​​aantal of de meeste van hun maaltijden is geworden. Je kunt niet ontkennen dat het is heerlijk en het verhoogt de smaken van uw maaltijd vooral op de favorieten van de menigte, zoals Franse frietjes, hamburgers en hotdogs. Echter, de kracht van de smaak en het plezier het geeft onze smaakpapillen is bijna net zo krachtig als het effect ervan op uw kleding wanneer het een vlek. Hier zijn enkele tips over het wegwerken van die ketchup vlekken.

Je hoeft niet te wachten tot je thuis bent om de vlek op je kleding te verwijderen. Er is veel dat je kunt meteen doen om de ketchup vlekken te verwijderen. Het is veel beter als u zorg voor het in een keer, zodat het moeiteloos zal zijn voor u om te wassen als je thuis komt, en de vlek niet te diep in je kleren. Het beste wat te doen als je vlekken op uw kleding met ketchup is om te proberen om zo veel als je kunt vegen zonder dat de ketchup, verdeeld over de ongekleurde gebied. Ga dan naar het dichtstbijzijnde toilet of een plek waar je je shirt uit kan maken of de kleding die werd beschadigd door de vlek en spuit de gebrandschilderde gebied met water. Gebruik koud water zoveel mogelijk. De kleding moet binnen naar buiten als je dit doen, omdat dit de ketchup residu uit van het doek zal duwen.

Initial Remedy

Zodra je thuis komt, en je hebt een kans om de ketchup vlek te verwijderen, wat je kunt doen is om veeg wat vloeibaar wasmiddel op de plek waar de vlek is. Houd in gedachten dat je dit wilt doen met zo weinig kracht mogelijk, zodat u de kleding niet nog meer zal beschadigd. Vergeet niet dat wat je hier doet is proberen om de kleren op te slaan, zo omgaan met zorg. U kunt een spons gebruiken voor dit. Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel op de spons en gebruik deze om de vlek te vegen je kleding. Was vervolgens de vlek met water. U kunt dit proces herhalen zoveel als je nodig hebt, totdat de vlek is er nauwelijks. Nadat u zeker weet dat wat je gedaan hebt is genoeg, en de vlek niet meer bestaat, dat is het moment waarop je een vlek remover van uw keuze kunt gebruiken op de exacte plek waar de vlek is. Er zijn vele ontvlekkingsmiddelen beschikbaar in de markt. Het komt in de vorm van een spray, stick of een gel. Vervolgens is opzij te zetten de kleren en laat het zitten voor ongeveer vijf tot tien minuten. Ten slotte is de kleren te wassen volgens de wasvoorschriften.

Final Remedy