tips voor het kweken van chili peppers binnenshuis

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

Chili peppers zijn er in vele soorten en zijn zowel leuk en aantrekkelijk in uw tuin te hebben. Ze bieden zowel een aangename toevoeging aan uw landschap, de mogelijkheid om echt Spice up your keuken. Chili peppers niet zeer diepe wortels, dus ze zijn perfect voor het planten in kleine containers of in bloembakken. Omdat ze warm regio vaste planten, chili pepers kan ook worden binnen wanneer het weer begint te draaien gebracht. Mits ze de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en zonlicht, zullen velen van hen binnen te laten groeien te krijgen.

start Outdoors

TIP: Onze Expert Tuinieren adviseur, Susan Patterson herinnert u, “Keep huisdieren en kleine kinderen uit de buurt van peper planten.”

Wanneer de centrales binnen Bring

Begin uw paprika’s buiten als het weer is warm in de zomer. U kunt ze binnen te halen als de herfst begint. Hetzelfde geldt voor de vensterdoos paprika’s. Peppers binnen gekweekt zal voortdurend produceren onder de juiste omstandigheden. Plant de chili peper begint in de biologische potgrond. Gebruik containers klein genoeg om comfortabel in het huis worden gebracht. Als u gebruik maakt van bloembakken, zorg ervoor dat ze zijn afneembaar en zal veilig zitten op een interieur vensterbank.

Droge en versieren

TIP: Susan al doet vermoeden, “Use organisch rijke planting media en plaats paprika’s in een container die goed afvoeren.”

Chili peppers zijn warme seizoen planten en zal geen vorst verdragen. Breng de paprika’s binnenshuis goed voordat je een vorst verwacht. In feite is het het beste om ze in, terwijl dag en nacht temperaturen zijn nog steeds aan de warme kant te brengen. Dit zal helpen minimaliseren shock. De beste soorten chilipepers te brengen binnen zijn Aziatische rassen en anderen met klein fruit. The Black Pearl, verschillende soorten Habanero en Tricolor paprika’s lijken het beste te werken. Jalapenos zijn niet goed geschikt voor binnenshuis groei.

Als je ze binnen te brengen, was de bladeren in een zoet water spoelen om de 2 of 3 weken, en gebruik maken van een-compost op basis van mest om te helpen met de groei. Zorg ervoor dat u hen in de buurt van de zonnigste raam, zodat ze veel licht en warmte ontvangen. Chili peper planten zal produceren gedurende de herfst en winter.

Als u geen toegang tot een zonnige plek hebben, een overdekt tl-licht een soortgelijk doel dienen.

TIP: Susan adviseert, “Chili planten gekweekt binnen het algemeen minder water nodig dan wanneer ze buiten waren.”

Wanneer de chili peper planten het gewenste resultaat opleveren, kan je overweldigd met fruit zijn. U kunt uitdrogen van de paprika’s voordat je ze kunt gebruiken, en drogen chili pepers kan maken voor een aantrekkelijke display kunt u hangen in uw keuken. Als u een assortiment van gekleurde paprika’s om mee te werken, te hangen en droog ze in verschillende combinaties tot een levendig effect te creëren. Zodra ze droog zijn, bent u vrij om ze te hakken en verpulveren ze voor gebruik in uw keuken.

TIP: Susan waarschuwt u, “Wees voorzichtig bij het hanteren van chili pepers dat u niet de vruchten aanraken en wrijf je ogen, elk klein beetje sap zal branden.”