tips voor het maken van aluminium trussen

Aluminium trussen vormen delen van de verschillende structurele constructies voor verschillende doeleinden. Hun breed gebruik omvat verlichting voor binnen en buiten gebruik, dakbedekking componenten en displays. De spanten bestaan ​​gewoonlijk gebruikt buisprofielen aluminium cirkelvormige, vierkante, rechthoekige of geprofileerde vormen. De spanten kunnen worden gemaakt in verschillende uitvoeringen voor verschillende toepassingen.

Het ontwerp van de componenten trossen afhankelijk van hun toepassingen. De kracht en draagvermogen zullen ook dienovereenkomstig te veranderen. Bijvoorbeeld, overhead catwalks en verlichtingsarmaturen betrekken structurele belastingen, en zijn gemaakt met 4 wens worden ondersteund door een aantal braces.The volgende tips voor het maken van spanten

2. Modulaire Bundels

1. Stevige structuren en Lassen

De aluminium trussen voor hogere belasting toepassingen zijn meestal opgebouwd door toetreding tot de secties met behulp van lasprocessen. Meestal wordt de vervaardiging op grote structuren gedaan op de plaats. Echter, een paar geprefabriceerde spanten of onderdelen worden geassembleerd, met behulp van moeren en bouten en andere componenten.

In veel toepassingen, in het bijzonder nodig voor lagere belastingen, modulaire nuttigst zijn. Ze zijn gemaakt van sleuven voorziene gedeelten en samengesteld om de verschillende structuren, met verschillende onderdelen voor hun montage, afhankelijk van het ontwerp en het gebruik, met behulp van bouten en moeren en klemmen. De gebruikte materialen in dit soort spanten materialen worden sleuven secties, bodemplaten, inserts, moeren en bouten, caps, plastic doppen, grafisch clips, driehoekige of rechthoekige grondplaten, draaibare gietstukken, quick clips, enz. Deze componenten helpen bij het snelle installatie en ontmanteling.