tips voor het ontvochtigen van een storm onderdak

Als je gewoon een storm sh Elter hebben gebouwd of reeds in uw huis als u verplaatst moet u ervoor zorgen dat het klaar is om te worden gebruikt. Omdat je weet nooit wanneer je het nodig hebt, moet de kamer al uw hulpgoederen binnen opgeslagen te hebben. Echter, als de kamer vochtig of houdt vochtigheid, uw storm onderdak is niet langer veilig. Luchtvochtigheid veroorzaakt meeldauw en schimmel te vormen dat op zijn beurt bevordert een slechte gezondheid, ziekte, en verergeren allergieën. Het zal ook dingen zoals papier producten kleding, en foto’s verpesten.

Om de vochtigheid uit de kamer te verwijderen, het eerste wat je hoeft te doen is het vinden van de bron. De kamer moet worden afgedicht tegen lekken en stilstaand water verwijderd.

Tip 1: Goede ventilatie

Als u het bouwen van uw eigen onderkomen, moet je een goede ventilatie te installeren met behulp van HVAC-leidingen en afzuigventilatoren. Indien deze reeds gebouwd, proberen om deze te installeren zonder de kamer.

Tip 2: Portable Luchtontvochtiger

U kunt een ingebouwde ontvochtiger installeren of gewoon kopen een draagbare één. De ontvochtiger moet zorgvuldig worden gekozen op basis van de grootte van de kamer. Als je er een te klein te krijgen, zal het niet goed werken. De draagbare eenheden moet een voedingsbron en moeten worden draaiende gehouden continu. De draagbare eenheden zal u overal kosten van 50 dollar tot 1000 dollar.

Tip 3: Condensatie Crystal Pack

Koop een condensatie crystal verpakking. Deze werken door het legen van de kristallen op een dienblad en het plaatsen van de bak over een opvangbak. De kristallen genieten van het vocht en het water druppelt in de opvangbak die vervolgens kunnen worden geleegd. Voor een gemiddelde grootte van de kamer, moeten twee of drie kits werken. Ze kunnen online of meestal in vaargebieden worden gevonden. Het kost ongeveer 10 dollar per stuk en ze moeten worden vervangen om de paar maanden de kristallen smelten.

Tip 4: Gebruik Sneeuwruimen Zout

Een calciumchloride en magnesiumchloride mengsel, oftewel sneeuwruimen zout kan ook worden gebruikt. Het kost slechts ongeveer zeven tot 10 dollar voor een zak, zodat het is zuinig. Dit is hoe je de sneeuw en het ijs smelten gebruiken. Je dump een zak van het mengsel in een stoffen zak, zoals een kussensloop. Je hangt die tas op en plaats een emmer onder. De sneeuw en ijs smelt verzamelt het water en het water druppelt in de emmer en de emmer leeg jou. Deze moeten worden vervangen nadat de sneeuw en ijs is gesmolten mengsel.

Tip 5: Maak Charcoal Filter

Een andere economische manier om uw storm onderdak van vocht te ontdoen is om een ​​koolstoffilter te creëren. Dit kan worden gemaakt met items die u al hebt thuis of u gemakkelijk. Je zal een paar koffie blikken met deksels of een soort container met een deksel nodig. Snijd vijf of 10 kleine gaatjes in de deksels. Als de klep / container groter, meer gaten nodig. Vul dan het blik met houtskool. U kunt grillen houtskool en maandelijkse te vervangen of het hout aardig en jaarlijks vervangen. U vindt er een paar van deze nodig hebben om een ​​normaal formaat kamer te behandelen.