tips voor het ontwerpen van rustieke barkrukken

Het bouwen van rustieke barkrukken is een eenvoudig project waarmee je de look die u wilt krijgen op een aanzienlijke besparing op de winkel koopt ontlasting.

Het beste materiaal om een ​​rustieke uitstraling te bereiken is hout. Indien mogelijk maakt elk van de ontlasting van een volledige dwarsdoorsnede van een log. De volgende keuze zou zijn om sloophout of schuur board te gebruiken. Uw lokale hout winkel zal veel opties.

materialen

Bij het ontwerpen van uw barkrukken moet u naar de bar te meten. De ontlasting stoelen moet zich bevinden tussen 9 en 13 duim van de bar oppervlak. Een 12 x 12-inch stuk hout is geschikt voor bar zitplaatsen. U vindt er ook smalle stukken hout voor de ontlasting benen en been ondersteunt. Gebruik een dennen of eiken hout voor het maken van uw ontlasting. Dit hout kan worden gekocht bij een lokale hout winkel. Wanneer je winkel voor het hout dat u wilt, moet u uw ontlasting metingen mee te nemen. Veel hout winkels zullen het hout snijden van uw metingen.

Dimensies

Zodra u uw klaar bent met uw rustieke barkrukken, zal u wilt om hen te beschermen met een soort van afwerking. U kunt kiezen tussen verf en vlekken, maar kleurt het hout te beschermen, terwijl het aanbieden van een meer rustieke uitstraling dan verf.

Bescherming