tips voor het repareren afgestoken en gebroken houten ramen

Goede houten ramen dienen te verlevendigen uw interieur met een evergreen klassieke uitstraling. Echter, met de tijd, het uiterlijk van dergelijke ramen wordt dof hout de neiging te dragen over jaar. Volg de paar eenvoudige onderhoud en de reparatie van de onderstaande tips om effectief te herstellen en voeg pit aan uw oude houten ramen helemaal zelf.

Maak er een punt om regelmatig uw houten ramen op barsten of rottende delen. Wacht niet langer herstellen van hen in de beginfase als met vertraging kunnen ze groter repareren kosten veroorzaken. Bovendien, als je ruiten bevestigd aan houten frames, controleer dan of het glas zit stevig van tijd tot tijd.

Tip 1: regelmatige controles

Als uw lijst is uitgegroeid tot gekraakt op sommige plaatsen, de aankoop van dunne lagen chips op basis van de breedte van de scheur en plaats deze binnen met hout stopverf. Meng nu ruime hoeveelheid lijm met een bepaalde hoeveelheid van zaagsel en sluit het krieken van buitenaf. Dit zal vasthouden aan het oppervlak en dan kun je jas met beits of verf.

Tip 2: Voor het repareren van een Gebarsten Frame

Als uw fotolijst wiebelende is geworden in een deel, dan los van het gedeelte en bestel een houten plank van dezelfde afmetingen. Breng de gewenste hoek snijden in het nieuwe plank en lijm het aan de bestaande delen van het frame. Als een veiligheidsmaatregel, boren gaten in de gewrichten en rijdt 1 gauge spijkers in hen.

Tip 3: Voor het herstellen van een gebroken Frame

Als u barsten in het glas zien, restanten van de stopverf met een mes om het los te maken. Koop een nieuwe glasplaat van dezelfde grootte als die van de beschadigde glas. Lijn het met het frame en zorgvuldig af te dichten over de kanten met stopverf. Zorg ervoor dat u niet te veel druk uit te oefenen op het glas tijdens het werken als het zou kunnen leiden tot het glas breken.

Tip 4: Voor vervangen Window Glass

Soms lakken of schilderen is de beste manier om zich te ontdoen van de saaiheid van houten ramen. Als gevolg van de absorptie van vocht, het hout wordt verrot en een verse laag verf bespaart niet alleen op verdere schade, maar ook bescherming tegen grote reparaties.

Tip 5: Het schilderen

Soms zijn de scharnieren van de houten ramen worden los, waardoor de ruiten naar beneden komen. Om dit probleem op te lossen, alles wat je hoeft te doen is gewoon schroef de oude scharnieren met behulp van een schroevendraaier. Steek nu de schroeven in de nieuwe scharnieren en draai deze tegen het frame. Uw scharnieren zijn gerepareerd en uw ramen hebben een nieuw leven ingeblazen weer ontvangen.

Tip 6: Voor Losse Scharnieren

Tip 7: voor het schillen van de Wood Lagen

Soms houten ramen afpellen van de lagen als gevolg van slijtage. Dit probleem kan worden opgelost door het uitsnijden van de schil ruimtes lijmen een nieuw multiplexplaat de omvang te bedekken gebied. Je kan dan vlekken van de nieuwe laag en later schilderen het volgens uw smaak.