tips voor het repareren stucwerk

WORDEN. Conrad, ook wel bekend als Bonnie, is een zelf beleden “full time geek, en part-time schrijver.” Ze brengt haar ‘geeky’ enthousiasme voor doe-het-zelf projecten, en know-how voor alles wat technisch, om haar lezers met artikelen als “Goedkoop maar Stunning Landscaping Ideeën”, “Hoe maak je een kamer,” en “Tips voor geluidsdichte Het creëren van een Super Spooky Haunted House.

Toen in goede vorm, stucwerk is een van de meest aantrekkelijke van alle materialen, maar het kan snel zijn aantrekkingskracht verliezen als niet onderhouden en correct gerepareerd. Gelukkig, het maken van eenvoudige reparaties op een gepleisterde muur of ander oppervlak is niet zo moeilijk een baan, en het is ruim binnen de vaardigheden van de meeste doe-het-zelf-ers.

Dus neem een ​​kijkje rond uw huis, te identificeren die gebieden waar het stucwerk dient wat liefde, en volgt u deze eenvoudige stappen: 1. Kijk eerst in de richting van de scheur in het stucwerk. Als de scheur verticaal, zoals van de basis naar het raam of van het dak naar de deur, kan er een probleem met de fundering van het huis. Bij de behandeling van verticale scheuren, wilt u misschien een stichting specialist noemen – u kunt een veel ernstiger probleem dan gekraakt stucwerk hebben;. 2. Als de scheur is horizontaal, kunt u gaan naar benodigde reparaties. Scheurtjes kan worden opgevuld met een hoge kwaliteit kit. De beste kit te gebruiken is er een die gemakkelijk en onzichtbaar overschilderbaar. De kit kan in de spleet met de vingers worden ingedrukt. Na de kalefateren is op zijn plaats, met een vochtige doek te glad en het reinigen van de omgeving. Zodra de kit is gedroogd kan worden geschilderd om de kleur van de wand aansluiten,. 3. Bredere scheuren kunnen worden gereinigd met behulp van een schroevendraaier of een beitel. Het te vullen, goed nat te voorkomen dat het stucwerk uitspoeling het water uit de nieuwe mortel. Als de nieuwe mortel droog wordt het zou kunnen afbrokkelen;. 4. Vervolgens meng de mortel met behulp van een ondiepe bak. Meng enerzijds Portland cement, vier delen opgebouwd zand en een kleine hoeveelheid water. . De mortel moet dun genoeg om te werken gemakkelijk, maar niet te vloeibaar zijn; 5. Bedek het gebied dat moet worden opgelapt met een polyvinylacetaat (PVA) hechtmiddel speciaal ontworpen voor metselwerk;. 6. Wanneer de band is nog steeds een beetje plakkerig, vul de scheur met de mortel;. 7. Bedek de gepatchte gebied met een stuk-bitumen gecoat glasvezel. Het bitumen beklede glasvezel kan dan op zijn plaats gedrukt met een verfroller. . De vacht van bitumen moet direct over de patch worden toegepast; 8. Laat het bitumen te drogen, en nadat het is opgedroogd, breng dan een tweede laag. De tweede laag moet zorgvuldig worden gestippelde met een zachte borstel, zodat deze overeenkomt met de rest van de muur. 9. Het gebied kan dan worden overschilderd, met behulp van een primer speciaal gemaakt voor stucwerk. Laat de primer drogen en vervolgens repaint het gebied om de rest van de wand passen.