tips voor het snijden kroonlijst met een coping-zaag

Een omgaan zaag is geweldig hulpmiddel. Het maakt het mogelijk voor minieme aanpassingen aan het zagen van hout vooral met sierlijsten. Het maakt het moeilijk gewrichten mogelijk. Dit zag, was terug in de dagen uitgevonden toen de oude Griekse en Romeinse architectonische elementen voor het eerst in het interieur werden toegepast als ornamenten die muren scheiden van plafonds.

Aan deze dag, is het omgaan zaag nog steeds gebruikt voor hetzelfde doel. Hoewel het gemakkelijk om te veronderstellen dat een molding met bochten en hoeken uiteindelijk zal een ontmoeting met een ander in een hoek van 45 graden, de realiteit is veel ingewikkelder. Plafond en wanden zijn niet perfect en vaak niet aangesloten precieze hoeken. In dergelijke gevallen moet je gewrichten te snijden om samen met passen zonder gaten.

Veiligheid eerst

Het omgaan zaag is ook sterk genoeg om te snijden door metaal, zoals aluminium buizen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om sierlijsten snijden. Hier zijn een paar tips voor het gebruik een omgaan zaag

Saw Downwards

zet uw veiligheid altijd voorop. Gebruik de juiste en goed onderhouden gereedschappen. Controleer uw omgaan zaag voordat je aan de slag hacken. Zorg ervoor dat het correct en stevig is aangesloten. Gekapt hout in een hoek uit de buurt van je gezicht.

Snij in Segmenten

Gebruik de kracht van de zwaartekracht wanneer snijden met een coping-zaag. Duw de zaag af als je boven het stuk hout en over de werkbank staan. Hou het goed op de werktafel bevestigd. Dit geeft u meer controle over de cut en vergt veel minder inspanning dan het trekken van de zaag naar u toe. U vindt hier ook zonder gekartelde randen verpest afwerking het vormen, omdat van de neerwaartse techniek. Alle scherpe randen zijn alleen zichtbaar achter in het vormdeel.

Geduld is een schone zaak

Mouldings worden verkocht in grote overspanningen. Dit is de reden waarom het nodig is om te snijden en vorm ze met een zaag omgaan. Meet de maximum perimeter wanneer het vormstuk wordt geïnstalleerd. Schatten hoeveel je nodig hebt om te gaan uit van het gieten. Herinner dat elke hoek of gezamenlijke verschillend van de andere kan zijn. Snijd het vormen met enkele overmaat eenheden van de gemeten lengte. Dit zal u toelaten om te werken met kleinere stukken hout. Het zal ook voorkomen dat te veel nadruk op het hout gevolge van buiging en hantering. Je krijgt om de kwaliteit van vorm en afwerking van de molding te handhaven met inbegrip van de kwaliteit van het werk.

Cope Een Eind daarna de andere

Omgaan sierlijsten vereist aandacht voor detail. Neem de tijd en zorg om het hout te snijden en te vormen die ingewikkelde gewrichten. Als je klaar bent met de cut, test het uit aan het plafond met de verbindende gieten. Als het niet een perfecte pasvorm, zorgvuldig omgaan de noodzakelijke vorm. Probeer niet om de gehele gezamenlijke snijden in een enkele pass. Dat alleen benadrukken het mes. Het zal uiteindelijk verlaten met meer werk vanwege de schade aan het vormen. Niet de behoefte aan meer middelen zoals hout stopverf voor het vullen van het gat noemen. Dat laat je met indrukwekkend werk.

Dit zal zorgen voor meer compatibiliteit tussen de twee delen. Finish omgaan een hoek joint. Voordat u begint met de volgende gezamenlijke, plaats de afgewerkte voeg bij het beoogde hoek en lay-out van de andere. Gebruik het eerste einde als uw gids voor het omgaan zaag.