tips voor het snijden tegel werkbladen

Bij het snijden tegel werkbladen op uw eigen, kan het moeilijk zijn om het goed te doen de eerste keer. Als je doet een keuken te verbouwen zijn er een paar dingen die u zult willen overwegen, terwijl het snijden van uw tegel stukken. Hier zijn enkele tips om u te begeleiden.

Om de tegels correct snijd de eerste keer, gebruik dan een markeerpotlood om de lijn te markeren als je eenmaal te meten. Het is handig om een ​​liniaal te gebruiken om te meten en te markeren in plaats van een meetlint, dus je hebt een straight edge.

Tip 1 – Markeer de Tiles

Met behulp van een zaag met een diamantzaag is de beste optie als het gaat om het snijden tegel werkbladen. Dit geeft je een exacte snit te geven zonder schade aan de rest van het stuk. Ook het aanbrengen van tape op het deel van de tegel die u gebruikt zal helpen om het te beschermen tegen chippen, terwijl je de rest te snijden. Neem de tijd tijdens het snijden om ervoor te zorgen dat u goed snijd de eerste keer.

Tip 2 – Gebruik een Diamond Blade Saw

Zodra u de tegel te snijden wil je diamantabrasiva pads gebruiken om de randen tot een gladde gevoel te krijgen. Het is belangrijk bij het snijden herinnerd dat de kanten moet licht worden geschuurd en overeenkomt met het centimeters die verloren gaan houden.

Tip 3 – Gebruik Diamond Grit Pads