tips voor het vangen van blauwe krabben

Het vangen van blauwe krabben zal niet zo’n moeilijke taak. De activiteit is in feite beschouwd als een familie activiteit voor de zomer. Recreatieve krabben is een zeer populaire outdoor activiteit, want het is relatief goedkoop en voorziet in een smakelijke maaltijd. Dit, en het feit dat de blauwe krab is een van de meest voorkomende krabben te vinden in de westelijke Atlantische Oceaan, van de Golf van Mexico helemaal naar New England, maakt dit een open activiteit voor iedereen. Je zult in staat om verschillende soorten krabvallen vinden op de markt om uw wensen te voldoen.

Met het oog op het gemak van de vangst voor u, hier zijn een paar tips die u zullen helpen meer succesvolle resultaten te krijgen

Controleer de lokale voorschriften State

Voordat je het vangen van blauwe krabben, controleren op uw lokale staat regelgeving rekening houden met de omvang en de kenmerken van de krabben je mag meenemen. Op deze manier zal u geen problemen te voorkomen en het behoud van de oogst voor de volgende zomer.

Controleer de Passende Crabbing Seizoen

Er is niet een bepaald tijdstip wanneer krabben naar buiten komen naar de wal. Ze daadwerkelijk kan worden gevangen op elk moment van de dag, maar als je met zeer warm weer, overweeg dan dat krabben tijdens de vroege ochtend of laat in de middag meer actief zal zijn, wanneer de zon niet op zijn hoogtepunt.

Controleer de beweging van de Waters

Meestal zul je in staat om meer te krabben waar het water in beweging is te vinden. Gebieden met getijden water bewegingen zijn de beste voor het vangen van blauwe krabben. Getijden doen invloed op de voedingsgewoonten van krabben. Dit heb je om te profiteren van voedingspatronen in gedachten te houden. Tijdens de laatste paar uur van een dalende tij, krabben verplaatsen uit overstroomde oever vegetatie in open wateren.

Gebruik de juiste Bait

Er zijn verschillende soorten aas gebruikt voor krab vangen, maar je moet een beetje geduld in alle gevallen zijn, want het duurt een tijdje voor de krab te ruiken en vind het aas. Het wordt aanbevolen om kip of kalkoen nekken, of vleugels gebruiken als aas. Ze zijn de meest voorkomende en effectieve manier, omdat ze langer aan het rippen van krabben kan duren wanneer ze zich voeden. Die zijn heel gemakkelijk en goedkoop te vinden in een markt.

Het opslaan van uw vangst

De beste manier om uw vangst te slaan is door het houden van hen in leven zo lang als je kunt. Om dit te bereiken, moet je een juiste container te hebben. Moet worden geventileerd om de toevoer van zuurstof toe. Laat de krabben niet in een gesloten watersysteem container, omdat dit hen zal stik. Market manden zijn een goede optie. Dompel ze in water af en toe om ze vochtig en fris te houden, en bedek ze met een natte handdoek of doek. Zorg ervoor dat uw container te plaatsen in de schaduw.

Het houden van uw vangst

Je moet de juiste manier om een ​​krab te houden weten. Dit zal nuttig zijn in het geval ze uitstappen uw mand of container. Ten eerste, om het te houden, probeer het nog steeds met een stok. Vergeet niet dat je altijd moet vasthouden aan de achterkant, weg van de klikkende klauwen. Het zou beter zijn om beide handen te gebruiken in geval van grotere krabben. Vergeet niet om altijd handschoenen te dragen bij het manipuleren van je krabben, hoewel hun knijpen niet veel pijn zal doen, omdat ze zich voeden met afval op het water, zijn ze vol bacteriën en, in enkele gevallen. als de klauwen door je huid, kan het zelfs leiden tot bloedvergiftiging.