tips voor het veilig het huis schoonmaken tijdens de zwangerschap

Schoonmaken van het huis is vaak een noodzaak voor zwangere vrouwen die willen dat hun huis zo schoon mogelijk wanneer de baby komt. Dit kan een goede vorm van lichaamsbeweging, maar rekening houdend met de fragiele staat van een zwangere vrouw, zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen te overwegen alvorens een schoonmaak project.

Voordat er iets fysiek inspannend te doen, moet u ervoor zorgen dat uw gezondheidstoestand is goed genoeg. Ontvang regelmatig check-ups op het kantoor van uw arts. Volg elk advies aan uw lichaam rusten. In dergelijke gevallen moet iemand anders het schoonmaken voor u. U kunt altijd doen de planning en coördinatie zodat u nog steeds de gewenste resultaten te krijgen.

Raadpleeg uw Gynaecoloog Regelmatig

overwerk jezelf nooit in het proces van het schoonmaken van het huis tijdens de zwangerschap. Vermijd uitrekken te ver of bereiken van hoeken en gaten met slechte ventilatie te reinigen. Alleen uit te voeren schoonmaken klusjes die je comfortabel te doen zijn. Elke keer dat je moe of buiten adem voelt, stop en neem een ​​pauze.

Vermijd zware reinigingstaken

In het proces van het schoonmaken, kan het verleidelijk zijn om uit te reiken en schoon alles in zicht. U kunt dit doen, maar alleen als je staat op de grond, dat is een stabiele ondergrond. Ga nooit of stoelen, krukjes of tabellen in een poging om hoger gelegen gebieden schoon te maken. Hiervoor kunt u reinigingsborstels te gebruiken met extensies die je een groter bereik te geven. Staande op onvaste verhoogde oppervlakken kan leiden tot valpartijen, die ten koste van alles tijdens de zwangerschap moet worden vermeden.

Werk nooit op Hoog, Unsteady Surfaces

Wanneer u over het schoonmaken van uw huis te stellen, moet je een paar ramen open te laten wat frisse lucht in te laten. Op deze manier kunt u zich te ontdoen van eventuele dampen of geuren te krijgen van schoonmaakmiddelen en ook in schone lucht in te ademen.

Zorg voor goede ventilatie

Voor het reinigen, moet u dikke handschoenen, een beademingsmasker en beschermende kleding te dragen. Reinigingsproducten kan in het lichaam worden opgenomen door middel van rook of als ze op de huid. U kunt dit voorkomen door beschermend kleden voordat je het schoonmaken beginnen.

Draag beschermende Gear

Vermijd het gebruik van giftige schoonmaakmiddelen die beschikbaar zijn in gewone winkels en supermarkten zijn. Enkele van de meest gevaarlijke schoonmakers zijn badkamer schoonmakers, wc-reinigers, luchtverfrissers en de meeste andere commerciële items. U kunt in de biologische winkels kopen veilige, groene schoonmaakmiddelen. Door dit te doen zal u en uw baby veilig en ook helpen bij het opslaan van het milieu.

Gebruik schoonmaakmiddelen

Heeft u altijd iemand in de buurt

Als u het schoonmaken van uw huis als je zwanger bent, altijd voor zorgen dat er iemand in de buurt die u hulp kan bieden wanneer dat nodig is. Het maakt niet uit hoe fit je je voelt in het begin, kan je zwak, moe of misselijk na het doen van een poetsbeurt te voelen. In dat geval is het altijd beter om iemand in de buurt zijn.

Er zijn verschillende items in het huishouden bijkeuken die effectief, veilig reinigingsmiddelen. Gebruik zuivere zeep, azijn, zout, limoensap, bakpoeder of borax om uw eigen schoonmaak producten te maken. U kunt geld besparen, terwijl het houden van uw baby veilig in het proces.

Maak je eigen Cleaners