tips voor het veranderen van drijfstanglagers

De drijfstang lagers worden gebruikt om de krukas en de verbindingsstangen tegen schade door wrijving te beschermen. De lagers helpen de wrijving en warmte die kan worden gemaakt tussen deze delen.

Echter, de drijfstanglagers in uw auto te dragen over de tijd. Zo niet onderzocht, kan dit een veelheid aan problemen veroorzaken voor uw auto met inbegrip van een toename van het olieverbruik van uw auto en een afname van de pk’s en brandstofverbruik. Wanneer dit gebeurt, is het nu tijd om de drijfstang lagers van uw verbrandingsmotor te veranderen.

Organiseer uw gereedschap

Net als elke baan of project dat u aan het doen bent, is het belangrijk dat je voor te bereiden of het organiseren van de gereedschappen of apparatuur die u nodig hebt voor de taak van het veranderen van de drijfstanglagers. Bij de voorbereiding van uw gereedschap voordat je begint met het werk, u minder tijd kwijt heen en weer rennen om uw gereedschapskist of op zoek naar bepaalde gereedschappen.

Vergelijk het Oude Bearing naar de Nieuwe

In het veranderen van de drijfstanglagers, heb je nodig een lekbak, moersleutel, pakking kit, en olie pan pakking en motorolie. Zorg ervoor dat u al deze hulpmiddelen aan uw zijde wanneer u van plan bent om de drijfstanglagers veranderen.

Markeer de onderdelen

Voorafgaand aan het veranderen van de oude drijfstanglagers naar een nieuwe, is het belangrijk dat u de juiste drijfstanglagers. Om de juiste fit te krijgen, kunt u brengen en tonen de oude koers naar de auto winkel en vraag om dezelfde soort drijfstang lager. Dit is om ervoor te zorgen dat je de juiste drijfstang lager voor uw motor.

Tikken op de lagers

Bij het wijzigen van de drijfstang lagers in de motor, moet je wel een groot aantal bouten, moeren en doppen te verwijderen. Markeer alle stangen en doppen verwijder je op een manier om de volgorde van de verwijdering te specificeren. Dan, wanneer het tijd om de motor weer in elkaar komt kunt u de sporen volgen en er zeker van zijn dat het gaat weer bij elkaar in dezelfde richting uit elkaar kwam.

Het schoonmaken van de onderdelen

Om te voorkomen dat misplaatsen of verlies van essentieel onderdeel van de motor zodra je klaar bent om weer bij elkaar zet alles zijn, gebruik maken van een reeks van plastic containers, waar je de verschillende onderdelen die u verwijdert kunt plaatsen. Label deze containers met de juiste namen voor gemakkelijke identificatie, als je niet bekend bent met motoronderdelen.

Het verwijderen van de oude lagers uit de drijfstang kan een beetje hulp nodig. Deze kunnen glijden gemakkelijk, maar er zijn momenten je nodig hebt om de lagers tik iets om hem eruit te halen. tikjes tegen de lagers met een zachte hamer om het los te komen. Het is belangrijk om te onthouden echter dat je nodig hebt om de bovenkant van de drijfstang lagers en niet de zijkanten te tikken.

Reinig alle onderdelen die u uit uw motor. Iedere keer dat u uw kap openen en onderhoud of reparatie, het is een mogelijkheid om eventuele motoronderdelen die je zult tegenkomen schoon te maken.

Afgezien van het reinigen van de onderdelen die u wilt verwijderen, ook het gehele oppervlak van de stang grondig reinigen met terpentine of ontvetter. Veeg de nieuwe drijfstanglagers en voordat je het op zijn plaats.