tips voor het vergelijken van de meters van aluminium dakgoten

Aluminium goten zijn er in verschillende maten of dikte. De gebruikelijke metingen beschikbaar zijn 0,019, 0,025, 0,027 en 0,032 inch platen. Een andere manier om de indeling van aluminium dakgoten is zo zwaar, medium of licht zwaargewicht zijnde de dikste. De 2 meest voorkomende overwegingen bij het vergelijken van aluminium dakgoten zijn de duurzaamheid van het product en betaalbaarheid.

In de regel is het het beste om het zware gewicht aluminium te kiezen. Dit is echter de duurste onder uw opties. Als je met een kleiner budget, kies dan de volgende dikste optie die u zich kunt veroorloven.

1. Ga voor Heavy Weight

De beste aluminium meter wordt ook wel “primair aluminium.” Primair aluminium is dikker en meer consistent. In tegenstelling tot de primaire aluminium, secundair aluminium minder de voorkeur vanwege de vaak inconsistent gauge. Het is het beste om te gaan voor de primaire.

2. Kies Primaire dan Secondary

In het geval dat je niet klaar bent om te besteden voor primair zwaargewicht aluminium goten, dan kunt u altijd kiezen voor de volgende klas langs de lijn. Zorg ervoor dat u rekening houden met de regen en sneeuw die gaat om uw regio. Een lichtgewicht aluminium goot misschien niet bestand tegen een sterke regen of sneeuwstorm.

3. Denk Gewest regen en sneeuw

Een feit, aluminium lichter dan staal. Het is echter nog steeds mogelijk dat een zwakke huisstructuur niet zou kunnen een zwaar aluminium goot ondersteunen. In dergelijke gevallen kan een lichtere aluminium spoorbreedte blijken gunstig.

4. Overweeg Kracht van uw huis