tips voor het verplaatsen van landscaping keien

Landscaping keien komen in alle vormen, maten en materialen. Om voor de hand liggende schade aan een gebruik rotsblok nylon stroppen op te heffen of sleep ze te voorkomen.

Een van de belangrijkste problemen met het verplaatsen van grote rotsblokken is om ze te stoppen wanneer je wilt dat ze. Bouw een tijdelijke wand van rotsen en bodem in de gewenste positie het rotsblok te belanden. Gebruik een systeem van hefbomen om het rotsblok te verplaatsen of proberen te slepen met een kleine tractor.

Als het landschap rots over een stuk grond zal worden gesleept dat niet beschikt over een natuurlijke vermogen om zichzelf te genezen gebruik van zware binten van hout een weg manier voor het rotsblok op te bouwen.

Als je een kleine kraan kan naar het gebied zou dit de eenvoudige oplossing. Veel grote keien zal zijn buiten de veilige hefbereik van een aantal kleine kranen dus zorg ervoor dat je de juiste maat te kiezen voor uw rotsblokken.

De traagheid die grote keien op zijn plaats houdt moet worden begrepen voordat u probeert om ze te verplaatsen. In de meeste gevallen, het verplaatsen van een groot rotsblok is niet iets wat de gemiddelde houder veilig kan doen zonder professionele hulp.