tips voor het verwijderen: water vlek op meubels

In staat zijn om het verwijderen water vlek ondernemen is essentieel als u wilt uw meubels blijven kijken zijn best. Door het volgen van een paar stappen, vindt u het is een taak die u kunt ondernemen, zonder behoefte aan een professional.

Hoewel houten meubelen vaak gelakt, kan het nog steeds last hebben van merken die verwijdering watervlek vereisen. U kunt witte ring merken die zijn achtergelaten door een glazen, maar die niet kunnen worden verwijderd met meubels polish en een beetje elleboog vet hebben gemerkt. Dit type vlek vereist een schuurmiddel. Begin met het aanbrengen van een kleine hoeveelheid alcohol met een doek en wrijven op het oppervlak van het hout, terwijl regelmatig de status ervan controleren. Als het eenmaal is verdwenen, veeg het oppervlak met een schone doek voor polijsten met een aantal harde meubels wax.

Stap 1 – Hout

Indien dit mislukt het water vlek verwijderen een pasta gemaakt uit een mengsel van sigaretten as en olie. Wrijf dit mengsel in het oppervlak, het werken met de nerf van het hout voordat veeg het weg met een doek en bracht de stand met wat wax.

Stap 2 – Leder

Verwijdering water vlek is nodig als het gaat om het leren als een witte ring vaak kan worden achtergelaten bij het leer met water in contact komt. Bevochtig een schone spons met water, om ervoor te zorgen dat het niet is het weken, zodat je niet het leer meer dan nodig te bevochtigen. Wrijf in de ring te verlaten door het water, te beginnen in het midden van de plek en geleidelijk aan werk je weg naar buiten. Laat dit aan de lucht drogen voor het aanbrengen van een kleine hoeveelheid van de leer-show polish naar het gebied en polijsten in overeenstemming met de instructies.

Stap 3 – Stof

De methode van verwijdering water vlek bij het omgaan met stof meubels afhankelijk van de locatie van de vlek en hoe gemakkelijk het is om de meubels te manipuleren. Zo kunnen sommige water vlekken worden gladgestreken. Wanneer het water vlek op een sofa kussen, verwijder het deksel en licht te dempen de vlek met een natte doek voor het strijken van de achterkant van de stof op een laag vuur. Als alternatief, wrijf de vlek met een kleine hoeveelheid witte azijn alvorens te spoelen met schoon water en laat het aan de lucht drogen.

Stap 4 – Metal

Voor stof meubilair dat heeft op zijn plaats te blijven, gebruik dan een strijkijzer om de vlek te stomen voor het leggen van een handdoek op het oppervlak en op stevig om te genieten van het water. Als alternatief, dempen de vlek met water en een beetje stof zeep toepassen voordat wrijven in het oppervlak. Spoel met wat schoon water voordat die het gebied met een handdoek en stevig te drukken op verschillende punten om te genieten van het overtollige water. Laat het aan de lucht drogen.

Veeg het oppervlak met een kleine hoeveelheid witte azijn tot het verwijderen van water vlek is voltooid, volgt u deze schoon met een schone, droge doek.